Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 cabrio oprava strechy
Dobry den, kdyz jsem si auto dovezl vymenil jsem baterii a nereagovalo nic. Podle navodu jsem strechu inicializoval a povedlo se,parkrat jsem to zkusil a strechu nechal ve vytazene poloze asel jsem od toho, po dvou tydnech jsem zkusil strechu a bez reakce.
Manuelne jsem strechu slozil a zas dle rad jse mi podarilo, sice uz jinym zpusobem zprovoznit. Dale jsem se docetl ze po osmem otevreni do horni polohy se uklada nastaveni koncovych poloh atd. Tak jsem zacal a asi pri patem opakovani se v horni poloze opet nezacala zpoustet dolu, takze odpojit baterku atd a pak se zase chytla.
Dekuji zacokoli
Manuelne jsem strechu slozil a zas dle rad jse mi podarilo, sice uz jinym zpusobem zprovoznit. Dale jsem se docetl ze po osmem otevreni do horni polohy se uklada nastaveni koncovych poloh atd. Tak jsem zacal a asi pri patem opakovani se v horni poloze opet nezacala zpoustet dolu, takze odpojit baterku atd a pak se zase chytla.
Dekuji zacokoli
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz mi posles do SZ mail, poslu ti elektricky navod, jak cela strecha funguje se vsemi micro-spinaci atd. Podle toho co popisujes bych to videl na jeden z nich, nebo na nejaky "spatny" signal do jednotky...
Musim rict, ze s tou strechou je obcas sranda
Prave proto se ted snazim rozchodit ADS interface abych mohl komunikovat s jednotkou, pres OBD tu jednotku nenactu.
Musim rict, ze s tou strechou je obcas sranda