Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e36 cabrio oprava strechy

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
papez

#1 Příspěvek od papez »

Dobry den jsem z hradce kralove koupil jsem si toto auto a neznam v mem okoli nikoho kdo by delal tyto auta. Poradte prosim. Popripade i umel opravovat strechy.diky
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od JaraX »

co té střeše je? resp co to dělá? není to žadna kosmicka technologie, už jsem par těch střech dělal.
Danny Moderátor
Moderátor

#3 Příspěvek od Danny Moderátor »

přesunuto do správné sekce
papez

#4 Příspěvek od papez »

Dobry den, kdyz jsem si auto dovezl vymenil jsem baterii a nereagovalo nic. Podle navodu jsem strechu inicializoval a povedlo se,parkrat jsem to zkusil a strechu nechal ve vytazene poloze asel jsem od toho, po dvou tydnech jsem zkusil strechu a bez reakce.
Manuelne jsem strechu slozil a zas dle rad jse mi podarilo, sice uz jinym zpusobem zprovoznit. Dale jsem se docetl ze po osmem otevreni do horni polohy se uklada nastaveni koncovych poloh atd. Tak jsem zacal a asi pri patem opakovani se v horni poloze opet nezacala zpoustet dolu, takze odpojit baterku atd a pak se zase chytla.
Dekuji zacokoli
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od JaraX »

seš schopen mi to přesně natočit? horní poloha není pro mě dost přesnej výraz.
a znovu zkus udělat kalibraci, tzn držet tlačítko zavírání střechy a zapnout klíček
papez

#6 Příspěvek od papez »

No mam strechu v plnem automatu. Horni polohou myslim ze je strecha pritazena na predni sklo tak jak ma byt. Na videu nic videt nebude, stecha se roztahuje stahuje vse jak ma jenom z ty horni polohy uz dvakrat nesla dolu. A tak jsem musel...
papez

#7 Příspěvek od papez »

Hlavne preju pekny svatky:-)
Mesa
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Mesa »

Kdyz mi posles do SZ mail, poslu ti elektricky navod, jak cela strecha funguje se vsemi micro-spinaci atd. Podle toho co popisujes bych to videl na jeden z nich, nebo na nejaky "spatny" signal do jednotky...
Musim rict, ze s tou strechou je obcas sranda :-) Prave proto se ted snazim rozchodit ADS interface abych mohl komunikovat s jednotkou, pres OBD tu jednotku nenactu.
Odpovědět