Zdravím všemy, vím že je to hrozná banalita, ale zeptám se jestli se s tím třeba někdo nesetkal už a má na to nějaké šikovné řešení. Po čištění interiéru (sedačky a samozřejmně celý střední panel venku) jsem zjistil, že nefunguje vnitřní osvětlení palubky a interiéru při zapnutých světlech, stejně jako motorky na sklápění světel. Nevím jestli to má sovuslost s tím čištěním, ale předtím to určitě fungovalo. Když jsem koukal na pojistky tak všechny OK. Víc jsem nezkoumal. Někdo nějaký nápad? Příjde mi divné, že by se pokazily oba spínače pod volantem zároveň...
Ahoj v podstatě mám totožný problém mám e36 Compact,přestalo fungovat podsvětlení palubky a všeho okolo topení (osvětlení),vyměnil jsem spínač na světla a vše zase fungovalo asi tak 4km a pak to zhaslo a hotovo,pojistky všechny o.k.Je tam někde relátko na to ?? a jestli ano které to je,nebo kde je chyba??.Vnitřní osvětlení funguje,nic nazasmarádlo z ničeho se nezakouřilo prostě nic.Upřesním e 36 r.v.1994 1.6 Compact.Díky
Nemas ten regulator jenom odpojeny? Stalo se mi kdyz sem skladal zpatky interier a chvilku mi trvalo, nez mi to doslo, ze to neni zapojene. Tudiz nic nesvitilo.