Ahoj, budu muset sundat kotouč jelikož je zvlněný a chci se zeptat jako moc je to náročné nemyslím tim na zkušenosti s autama ale spíš jak je tam uložen, U Bmw se mi to ještě nepoštěstilo sundavat ( protože bmw sou držáci a ne jak ty feliny co maj kámoši) takže potřebuju přípravek? nebo prostě sundám kolo sundám paknu a povolím 2 šroubky a je dole?
Takže žádnej vyrážeč a podobný hovadiny se používat nemusí? (jako u některých "konkurenčních" značek ...
Jo a ještě jedna věc v pravo mám kotouč který je chlazený a to tak že má uprostřed díru a v levo je normální je to nějáký problém?
možná nějakej závodník nascar, že má na každý straně jiný brzdy:D jinak na sundání nic není, jen to může bejt slušně zarezlý, když jsem sundával držák třeme tak byl tak zarezlej, že mi prasknul ořech u goly
A hrozí něco .. já nevím např budu brzdit z 180Km/h a ten chlazený kotouč bude určitě o dost méně vadnout tak aby se pak nestal nějáký fail co by ste dělali vy? koupit nové kotouče aby byli oba stejné a nebo to nechal a doject je?
Rozhodně koupit nové... Nehledě na to, že při rozdílnosti kotoučů bude každý brzdit jinak. Na jedné nápravě je to o hubu a při 180??? Radši si udělej životku. Z brzdama se nehraje...