Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pomoc v chorvatsku
Ahoj jsem na dovči v chorvatsku a dnes se mi rozsvitilo na pristrojovce malo vody v chlazení.Před odjezdem jsem to kontroloval a bylo to na MAX.takže za 1000km zmizlo asi 1L vody.Z vyfuku bily dym nejde, na olej vičku a měrce emulze není a pod autem taky sucho.Jsem z toho docela nervozni protože mam pred sebou ještě 1500km.Napadl mě ještě problem v víčku expanzky ale nevim.Co radite? diky všem za info.Je to 325d 145kw r.v 2008 najeto 180tis.
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Neprasknul EGR termostat? Je to díl, kterej je na fotce žlutě zakroužkovanej.
Praská nejčastěji v přední části, na straně plastového odvzdušňovacího šroubu. Mělo by to být vidět i s nasazenym krytem motoru + by tam byly vidět stopy zaschlé nemrzky.
Pokud to bude ono, asi těžko ho tam někde vyměníš, tak jedině něčim tu dirku zalepit (nevim čim, je to při jízdě dost horký + horká voda). Mě jednou prasknul a po ruce byla tavná pistole, tak jsem to udělal s ní a vydrželo to 100km - což mi domu stačilo
Nebo vzít sud vody a dolívat celou cestu.
Praská nejčastěji v přední části, na straně plastového odvzdušňovacího šroubu. Mělo by to být vidět i s nasazenym krytem motoru + by tam byly vidět stopy zaschlé nemrzky.
Pokud to bude ono, asi těžko ho tam někde vyměníš, tak jedině něčim tu dirku zalepit (nevim čim, je to při jízdě dost horký + horká voda). Mě jednou prasknul a po ruce byla tavná pistole, tak jsem to udělal s ní a vydrželo to 100km - což mi domu stačilo

Nebo vzít sud vody a dolívat celou cestu.
- Přílohy
-
- term.jpg (88.57 KiB) Zobrazeno 1911 x