Zdravím mam BMW e 36 320i a mam problém ze když se mi auto zahřeje na provozní teplotu tak mi chcije z topení u řidiče jak je plynový pedál voda ne moc ale teče, pote se mi motor přehraje a z ventilátoru v autě mi jde pára jak z lokomotivy...těsněni pod hlavou to není měřil jsem tlaky a jsou ok,termostat jsem taky vyndal,pumpa je méněna je možná že to dela ten ventilátor? Obcas jde a pak zase ne,nic jiného me nenapadá budu rád za každou radu dekuji
Upraven Předmět, MOD
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Přehřívání motoru
¨Jojo máš prasklý radiátor pod palubovkou, a je tam úplně debilní přístup.
Jak jsem si ho měnil tak jsem musel vykuchat půl palubovky ven a povolit vzpěry co jsou pod palubovkou.
No prostě práce na chuja a tak 3 hodiny:-)
Jinak se dá ten radiátor koupit okolo 2000 kč ale hlavně nekupuj starší.
Jo a k tomu přehřívání, taky se mi to přehřívalo a ta mlha na předním okně je prostě odpařený fridex který tam foukneš ventilátorem.
Jak jsem si ho měnil tak jsem musel vykuchat půl palubovky ven a povolit vzpěry co jsou pod palubovkou.
No prostě práce na chuja a tak 3 hodiny:-)
Jinak se dá ten radiátor koupit okolo 2000 kč ale hlavně nekupuj starší.
Jo a k tomu přehřívání, taky se mi to přehřívalo a ta mlha na předním okně je prostě odpařený fridex který tam foukneš ventilátorem.