Cau mam problem , navi pise dsc failure a na palubce sviti dtc vypnuty a brzdy (oranzove). A diagnostika hlasi brzdovej pedal seslapnutej na plno .. vite nebo mate nekdo zkusenost ? Diky
Nechci strašit ale nejspíš bude v háji sloupek řízení tyto auta na to trpí. Sám sem to měnil cena tuším 11000 tis kč. Dělalo to to samé co tobě. Přesně se to jmenuje tuším snímač natočení volantu. Ale třeba to nebude ono a nebudeš muset sypat. Good luck
Procital jsem forum a taky jsem narazil na ten snimac , a nekdo psal ze nekdy pomuze i kalibrace ze staci volantem otocit z jedne strany do druhy strany , vis o tom neco ? Jinak diky za radu
To se mi zdá jako hloupost ale za zkoušku nic nedáš. Ale zkus někoho kdo tomu rozumí a má diagnostiku a zkusí ti to znovu spárovat.Ale pokud si s tím nic nedělal tak toto bych asi vyloučil. A jetej kroužek bych taky nedoporučil je cca za 4 a je docela problém trefit ten co patří přímo do tvého auta.Nebo alespoň v mém autě to tak bylo. Odkud jsi?
Měl jsem podobný problém, nakonec to byl špinavý kroužek pod volantem v páčkách,co snímá polohu volantu. Musí se sundat volant, rozebrat spínací centrum,vyčistit lihem a je to.
Přílohy
2013-07-07 09.16.11.jpg (186.66 KiB) Zobrazeno 1636 x
muze to byt cokoliv co zneaktivni system, posledni auto co jsem resil melo jen poskozeny software vtg pote co na nem padlo napeti. Kdyz diagnostika pise tak je to celkem v klidecku ne ?
A jeste mala radu potrebuju schanim optickou zaslepku , auto uz jsem koupil s mrtvou bt jednotkou , ale nemuzu to za boha najit , nemel by nekdo odkaz prosim
a nebude to nahodou podobny problem ako tu? http://www.bmwklub.sk/bmw3-e90-e91-e92- ... 90695.html
Cize hydro/ABS pumpa? Pri jej chybe tiez hlasi zaseknute vysoke tlaky, co by mohlo byt to ze na diagnostike vypisalo brzdovy pedal zoslapnuty naplno...Nemas k dispozicii nejaky vystup z diagnostiky? Ak by to bolo ale toto, bola by to ale dost draha oprava...