Ahoj lidi. tak jsem našetřil peníz a dnes jsem osadil svou e46 novou spojkou včetně setrváku. Vše zadělám s dobrým pocitem. Sednu do auta spojka jde sešlápnout lehce jak u nového auta. Nastartuju a nejde mi zařadit. Jak když nevypíná. Zkoušel jsem o odvzdušňovat klasicky pedálem a pořád nic. vše jsem namontoval jak LUK uvádí v přiloženém manualu včetně přípravku na utáhnutí přítlačáku ve vypnuté poloze u SAC spojky. Nevíte čím by to mohlo být? Lamelu jsem neotočil. Utáhnul přítlačák při stlačených vypínacích pružinách.
Je možné že odešel váleček?
Děkuji za pomoc.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
nová spojka e46 320d nevypíná
-
-
- Kontaktovat uživatele:
no spojka jde hrozně lehce a nádržka plná na max. váleček jsem vyšrouboval a nechal vyset na hadici. tak ten vzduch se tam snad ani nemohl dostat. Jinak když nastartuju s rychlostí tak auto lehce cukne ale pak se na místě udrží. lehce povolím pedál a hned zabírá. jako kdyby dostatečně prostě nevypnula. spojkové ložisko jde dát do vypínací páky dvěma způsoby. dělal jsem to dle přiloženého plánku ale jde i otočit s tím že bude více vylezlé z té páky tím pádem víc spojku vypne.