Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Chip nahrátím do ŘJ nebo dodatečný modul?
Ahojte, rozhodl jsem se pro nachipování E91 Touring 120kw. Je lepší chip nahrátím do ŘJ nebo dodatečný modul jako tento http://www.racechip.cz/chipbox/bmw/bmw- ... -2010-5288
Dokáže ta krabička opravdu přidat 40HP? Bylo mi to dnes nabídnuto od pána v servisu, že když dělal v bmw servisu než si otevřel svou dílnu tak to v bmw montovali prý běžně a prý to opravdu funguje.
Máte někdo s tímto zkušenost? Může to fungovat?
Dokáže ta krabička opravdu přidat 40HP? Bylo mi to dnes nabídnuto od pána v servisu, že když dělal v bmw servisu než si otevřel svou dílnu tak to v bmw montovali prý běžně a prý to opravdu funguje.
Máte někdo s tímto zkušenost? Může to fungovat?
Ahoj. Nedávno jsme z Německa dotáhli právě 320d 120kw, 200tkm a je tam právě tenhle powerbox. Majitel nám říkal, že je to origo přímo od BMW, ale moc tomu nevěříme. Přímo na powerboxu je šroubek, kterým se dá navolit min. a max. a asi by na něm měla být plomba. V každým případě to jede jako prase oproti sérii.
Jinak jsem zastánce přehrání softwaru v ŘJ, i když na tomhle autě je to víc jak 100tkm a vše bez problémů alespoň podle Německého majitele.
Jinak jsem zastánce přehrání softwaru v ŘJ, i když na tomhle autě je to víc jak 100tkm a vše bez problémů alespoň podle Německého majitele.
Tak mě dneska pán co to měl dodávat a montovat říkal že pokud chci mít jistotu že ten chip bude opravdu fungovat a pořád tak ať si prý raději nechám nahrát úpravu do řj. Prý ty krabičky dávaj jen větší tlak do vstřikovací lišty a nikdo mi nezaručí že ten psanej výkon tam opravdu bude bo sám výrobce na stránkách píše kouzelné slůvko navíc získáte AŽ 25kw 

Krabicek je plno druhu. Pokud je to krabicka, ktera se pripojuje na listu a bypassuje puvodni konektor tak pouze upravuje tlak na liste potencial 30-40koni kdyz je auto v dobre kondici.
Pak jsou krabicky ktere jsou napojene na vice prvku na motoru popr. primo do ridici jednotky a ty umej kouzla. Napr. Hartge, BSR, Burger motorsport.
Ze zkusenosti pokud clovek nechce auto sponovat a chce jen decentni navyseni vykonu tak je krabicka na listu dobra ale pokud clovek ocekava vic je lepsi jit do kvalitniho chipu.
profituning praha doporucuji spolupracujeme s nimi dlouhodobe a maximalni spokojenost.
Pak jsou krabicky ktere jsou napojene na vice prvku na motoru popr. primo do ridici jednotky a ty umej kouzla. Napr. Hartge, BSR, Burger motorsport.
Ze zkusenosti pokud clovek nechce auto sponovat a chce jen decentni navyseni vykonu tak je krabicka na listu dobra ale pokud clovek ocekava vic je lepsi jit do kvalitniho chipu.
profituning praha doporucuji spolupracujeme s nimi dlouhodobe a maximalni spokojenost.
IlikeU píše:Krabicek je plno druhu. Pokud je to krabicka, ktera se pripojuje na listu a bypassuje puvodni konektor tak pouze upravuje tlak na liste potencial 30-40koni kdyz je auto v dobre kondici.
BSR prehrava soft RJ, ne? neni to krabicka permanentne napojena na auto
Tak jsem rozhodnutý, nechám to udělat opět tady u nás v Přerově u firmy ace-servis.com
Dělal mi chip na medvěda a dost si s tím vyhrál a jezdilo to parádně. Dělal to sice půl dne ale měl jsem možnost vidět jak to v pc upravuje a pak to nahrál do auta a pak ještě za jízdy dolaďoval. Původně jsem byl napřed nakloněnej té krabičce ale po tom co mi řekli tak půjdu do nahrátí do řj.
Dělal mi chip na medvěda a dost si s tím vyhrál a jezdilo to parádně. Dělal to sice půl dne ale měl jsem možnost vidět jak to v pc upravuje a pak to nahrál do auta a pak ještě za jízdy dolaďoval. Původně jsem byl napřed nakloněnej té krabičce ale po tom co mi řekli tak půjdu do nahrátí do řj.
120kw píše to nahoře.
Děláš dobře, protože nám se zdá, že když se ta krabička připojí do lišty, tak ten motor úplně změní zvuk a to při přehrání softwaru není.
Já jsem to nechával dělat ve VelMezu v Xtuningu a super. Hlavně kluci, kteří to dělají, tak mají sami nachipovaný BMW 330d a 535d a ten 3l má nejeto přes 360tkm a měnil jenom jeden vstřik a to je pro mě známka dobrýho chipu.
Děláš dobře, protože nám se zdá, že když se ta krabička připojí do lišty, tak ten motor úplně změní zvuk a to při přehrání softwaru není.
Já jsem to nechával dělat ve VelMezu v Xtuningu a super. Hlavně kluci, kteří to dělají, tak mají sami nachipovaný BMW 330d a 535d a ten 3l má nejeto přes 360tkm a měnil jenom jeden vstřik a to je pro mě známka dobrýho chipu.
co je VelMezu? Valašské Meziříčí? Kolik to tak přibližně vyjde jak to dlouho trvá?gsicbr píše:120kw píše to nahoře.
Pokud mu to trva jen hodinu tak ti tam nalejva soft kterej uz mel upravenej a leje ho do stejnych aut se stejnym motorem. Ten borec z Prerova upravuje soft primo z meho auta a pak za jizdy jeste doladi dle potreby. Ja pojedu nejdriv do bmw at mi nahraji nejnovejsi soft pro auto a s tim pak teprve jedu k nemu at mi to upravi. Stylem co pises to dela i Jarax a taky za 4500 kc ale nemusis ho ukecavat bez papiru 
Jo a ta audi ma teda najeto zatim jen 280tis. ale verim ze to bude ok.

Jo a ta audi ma teda najeto zatim jen 280tis. ale verim ze to bude ok.
On ty stránky co sem se díval nemá aktualizované už docela pár letMarek-WAR píše:Akorat jsem se díval na muj motor tam toho moc nema, myslím prerov. Ja mam zatím na 1. místě camp performance a pak nevím ale je to zase pro me z ruky. Idealní by byl prerov.

Nejjednodušší je mu zavolat a doptat se ho jestli umí a za kolik