Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E91 330xd manual nebo automat

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Davyd

#21 Příspěvek od Davyd »

pavproch píše:...mně se řazení BMW líbí víc, protože je tuhé a je třeba na něj "jít silou", u konzernu je všechno precizní, ale až moc "bez odporu" .... ale to je věcí gusta, já si to řízení musím "odpracovat"...
Jasně, mi nevadí si to "odpracovat", ale například moje drahá, případně kolegova drahá s těmi auty nechtějí jezdit, zařadit častěji zpátečku - z toho je bolí ruka. A nevadí mi to "odpracovat", když z toho něco mám...ale pokud má konkurence řazení hladší, přesnější, snadnější...tak sorry. Trvalo mi půl roku překonat v BMW tu averzi a např. podřazovat při dojíždění na semafor, což dřív byla naprostá samozřejmost, nad kterou jsem ani nepřemýšlel. Kdybych dneska kupoval BMW znovu, tak automat. A šestiválec :twisted:
xyron

#22 Příspěvek od xyron »

averze podřazovat při dojíždění k semaforu.... aby tě nebolela ručička.. kam ten svět spěje... na záchod chodíš sám nebo to dáváš do pleny ? :roll:
pavproch

#23 Příspěvek od pavproch »

@xyron: eeeee, správně je podřazovat s dvojitým meziplynem pod brzdama stylem "pata-špička".... :twisted:
Davyd

#24 Příspěvek od Davyd »

xyrone, pleteš si pojmy. Mě z řazení opravdu ručička nebolí...jen mi vadí, jak je to řazení nepříjemné. Ale už jsem si zvykl.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od matiz »

I ve starickem prehistorickem seatu se radi lip nez v zanovnim bmw, to je proste fakt. kdyz se k tomu jeste casem prida vule na selektoru, je to minimalne neprijemne. Mam ted chrochtavou E60 v automatu a e91 v manualu. Jezdim vic v te petce a hadejte proc, ano, naprosto presne kvuli tomu automatu... To je takova pohodicka...
chromosome

#26 Příspěvek od chromosome »

automat
a navíc auto-prevodovky BMW na rozdil od jiných drží !
toto je citace BMW servisu, horší je to s rozvoďákama ...
Odpovědět