zdravím mám problém zničeho nic mě bávko začlo žrát a stratilo na výkonu.mám podezření že je něco s přívodem vzduchu.při sešlápnutí plynu si motor jakoby odfoukne.přijde mi jakoby nefungovala škrtící klapka.volnoběch je ok po nastartování vylítnou otáčky na 1100 a pak klesnou na 700.nevím si rady a proto prosím o radu pro představu posílám odkaz na video https://www.youtube.com/watch?v=YtrY77Q ... e=youtu.be
bmw e36 320i rv.97
při sešlápnutí plynu neodfoukne ale nasaje tím "sportovním filtrem" .. jinak na tom videu jde vidět že od někud hulí,, něco se tam pálí.. jinak nejlepe na diagnostiku , špekulovat mužeš donekonečna,,, mě když 320i přestala tahat a začala žrat tak to byla lambda...
_milan_ píše:při sešlápnutí plynu neodfoukne ale nasaje tím "sportovním filtrem" .. jinak na tom videu jde vidět že od někud hulí,, něco se tam pálí.. jinak nejlepe na diagnostiku , špekulovat mužeš donekonečna,,, mě když 320i přestala tahat a začala žrat tak to byla lambda...
to co si zabíral na videu není škrtíci klapka ale klapka asc. Ja osobně to vidím na jeden ze snímaču otáček můj tip čidlo kliky. Běž na diagnostiku a je. odkuď jsi?
_milan_ píše:při sešlápnutí plynu neodfoukne ale nasaje tím "sportovním filtrem" .. jinak na tom videu jde vidět že od někud hulí,, něco se tam pálí.. jinak nejlepe na diagnostiku , špekulovat mužeš donekonečna,,, mě když 320i přestala tahat a začala žrat tak to byla lambda...
to hulím já mám cigáro v ruce
jinak čidlo vačky nebo kliky to taky umí , ale myslim že by byly horší starty
tak jsem se právě vrátil z diagnostiky a ukázalo to spatný snímač vačky a protože mi svítilo i abs tak přední pravé čidlo abs je ko.je ale možný že to díky špatnýmu snímači vačky dělá to co je videt na mem videu???
snímač byl nový nebo starší? Jednalo se o nějakou levnou náhradu nebo kvalitní díl? Proběhla diagnostika znovu? U´ž jsem viděl na jedné uni diagnostice že hlásila snímač váčky a ve skutečnosti byl vadný snímač kliky. Zkus odpojit snímač kliky jestli auto nastartuje
Foldas píše:snímač byl nový nebo starší? Jednalo se o nějakou levnou náhradu nebo kvalitní díl? Proběhla diagnostika znovu? U´ž jsem viděl na jedné uni diagnostice že hlásila snímač váčky a ve skutečnosti byl vadný snímač kliky. Zkus odpojit snímač kliky jestli auto nastartuje
snímač kliky jsem vypojil a auto nestartuje.takze snímač je dobrej??