Zdravim prosim o rady vice zkusenych nez jsem ja.Uz asi pul roku se snazim vyresit pro m prestalo startovat auto. Zprvu jsem nastartovala na popate,nekdy napoprve.Jenze pak uz to nechytlo vubec.Vsude nafta jde,ale z cerpadla uz nejde.Ma domnenka je,ze je v haji cerpadlo. Kazdemu dekuji predem za rady
pokud si troufneš se v tom vrtat ,tak já bych sundal sání a potom horní víčko z čerpadla (pouze víčko, né celou regulační hlavu čerpadla),rovnou můžeš z kontrolovat jestli je v čerpadle dostatek nafty,potom otočit klíčkem a zkusit zastartovat,pomocník bude koukat jestli se v čerpale něco děje.
Pokud se ramínko pohybujeje je elektrická část ok. Pozor pokud funguje podávačka tak jak má bude při pokusu o start valit z čerpadla nafta (stačí vyndat pojistku).
To je můj postup pokud nejde v trubkách ke vstřikům nafta.
Beny myslel vytáhnout tu pojistku, přes kterou je napájené to čerpadlo v nádrži. Protože když se otevře to víčko vysokotlakého čerpadla, tak po zapnutí klíčku začne z toho čerpadla stříkat nafta. Ale která pojistka to je musí napsat Beny, já bych vytáhnul relé 3.