Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bmw e36 328i 6-ti klapka
-
Jsou tam ještě Dbilas vačky a svody plus mrak věcí kvůli sání ...ale 212koní na kolech z M50 není špatný
ovšem , za tu cenu by už v touru mohla být klidně S50 nebo něco takovýho....ale to by nebyla výzva 
do otáček se tomu ale chce celkem pěkně :
Ten výkon je ale měřenej na klice ne na kolech..O téhle m50ce jsme se ve falconu bavili,když jsem tam byl na měření já..

Ten výkon je ale měřenej na klice ne na kolech..O téhle m50ce jsme se ve falconu bavili,když jsem tam byl na měření já..
-
Ten výkon je ale měřenej na klice ne na kolech..O téhle m50ce jsme se ve falconu bavili,když jsem tam byl na měření já..atimen píše:Tatíkovi to funguje ...M50B25+ 6tiklapka
Ale ten ojeb než se Jíra z Vrchlabí (za což respekt) vymyslel a odladil jednotku na brzdě... ...nicméně důkaz místo slibů....
Jsou tam ještě Dbilas vačky a svody plus mrak věcí kvůli sání ...ale 212koní na kolech z M50 není špatnýovšem , za tu cenu by už v touru mohla být klidně S50 nebo něco takovýho....ale to by nebyla výzva
https://www.facebook.com/photo.php?v=16 ... =2&theater