Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Bmw 535d 200kw ..neco se pali pod kapotou
Mam takovy mensi vetsi problem...nedavno jsem jel a malem jsem horel ( bylo foukle tesneni nad velkym turbem) to jsem vymenil a take rovnou vymenil i tesneni nad svodama u maleho turba a myslel jsem ze bude klid...
Auto po nastartovani vypadalo ok uplne tichoucky chod zadne uniky spalin...potom jsem to jel projet a po zastaveni cca 20km byl v kabine zase citit smrad spaleniny.
U svodu a turb je strasny žár vzadu u kabiny je citit zapach spalene gumy nebo plastu takovy divny puch ...dal jsem nejel tak nevim.
Nechci aby to nekde chytlo a zhorelo..
Nejake rady a napady co to muze byt???
Auto po nastartovani vypadalo ok uplne tichoucky chod zadne uniky spalin...potom jsem to jel projet a po zastaveni cca 20km byl v kabine zase citit smrad spaleniny.
U svodu a turb je strasny žár vzadu u kabiny je citit zapach spalene gumy nebo plastu takovy divny puch ...dal jsem nejel tak nevim.
Nechci aby to nekde chytlo a zhorelo..
Nejake rady a napady co to muze byt???
-
Jindriseek1 píše:Čau, možná trochu mimo otázku, ale ty těsnění jsi měnil sám? Já to potřebuju taky udělat. Je to náročný? A kde jsi je koupil? Prý tam jsou ještě nějaký o-kroužky..
Je to prasarna ale jde to

tom955i píše:A co řemenice
Remenice v poradku.... Vcera jsem to obkoukaval a dela t vzdy po sepnuti velkeho turba pak zacne smrdet ...
Pokud jedu jen na male turbo tak je to ok. Ale ppkud jen zrychlim naplno a pak zastavim nekde na obkouknuti tak je tam smrad (v prostorru nekde velkeho turba a dpf filtrem)
Re: Bmw 535d 200kw ..neco se pali pod kapotou
Ahoj.
Sice ti nedokazu poradit, ale chci te poprosit o info, kde si sehnal turbo. Mam ted na operacnim sale jednu 525d (sice 4 valec), ale nikde neni turbo v nahrade. Pouze original. Umrelo maly turbo.
Dekuji
Sice ti nedokazu poradit, ale chci te poprosit o info, kde si sehnal turbo. Mam ted na operacnim sale jednu 525d (sice 4 valec), ale nikde neni turbo v nahrade. Pouze original. Umrelo maly turbo.
Dekuji
Remenice na klice ?? Je ulozena v gume pri vyssi rychlosti prokluzuje.
Tak ti dekuji za odpoved.
Neboj se priste zase na neco zeptat.
Neboj se priste zase na neco zeptat.

- abcent500
- Klubové ID: 3807
Po vymene tesneni u turba mam taky problemy se zapachem v kabine. Neni to po kazde jizde ale docela casto. Zapach pripomina vazelinu nebo palici se olej. Nikde nic netece, nikde neni nic videt. Uz to zde nekdo resil?
530 xd, 173kW, 2007
530 xd, 173kW, 2007