Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E60 523i N52 špatně startuje

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Brouczech

#1 Příspěvek od Brouczech »

Ahoj, prosím vás o radu. Poslední týden mi auto špatně startuje. Pokud je motor studený, nastartuje vždy, ale motor jde dost "šišatě, prská a háda se", včera mi i chcípnul. Pokud mu po nastartování trochu přidám otáčky, tak je to samozřejmě lepší, cca do 20 sekund se vše ustálí a zase si přede to svoje jako před chybou. Pokud je motor teplý, nastartuje také vždy, ale také jde dost kostrbatě, místy jako že chce chípnout, ale udrží se. Do pár sekund se opět srovná. Po napojení na diag. se mi ukázala tato chyba - viz příloha. Chybu jsem zkusil smazat, nastartoval znovu a ukázala se chyba stějná. Něměcky moc neumím, věděl by někdo co by můj problém mohlo způsobovat? Díky moc
Přílohy
chyba
chyba
nová chyba BMW.JPG (98.36 KiB) Zobrazeno 902 x
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Píše Ti to, že máš poškozené dráty u elektricky řízeného termostatu viz. obrázek níže. Mohlo by to způsobit rozsvícení kontrolky motoru, diagnostika píše, že ne => kein Aufleuchten. Ale že by tohle mělo vliv na start motoru se mi nezdá.
Obrázek
Brouczech

#3 Příspěvek od Brouczech »

vedel by nekdo?
Odpovědět