Zdravím.... mám v autě tento telefoní modul... ale nemám sluchátko.. mám tak posuvnou loketku a pod tím kastlíkem s loketkou je tří pinový konektor nezapojený (asi na sluchátko) .. a otázka zní.. kdybych si to sluchátko sehnal.. dá se tento telefoní modul nejak rozchodit? díky
Je otázka, jestli to má smysl, bude fungovat jen pásmo 900 MHz a bude i problém sehnat i SIM kartu staré generace
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Ta motorola by to podle tvaru mohla byt. Samsungy se taky davaly?
vite k tomu nekdo neco vic. To ma asi fungovat jen jako handsfree ne?tedy kdyz najdu telefon co bude pasovat na ten konektor tak to možná bude fungovat. Nebo ne?
je to k nicemu!!! Kor ve vetsich mestech. Furt to hleda silnejsi signal a kdyz najde, tak puvodni odpoji, ale tim i hovor..... a dalsi vec, ze po kazdym nastartovani musis tel zapnout....Takze za chvilku, Te to zacne stvat.
Pouzival sem to cca 14 dni
Jde o to že to tam ma být. A není. Chápeš to? A má to fungovat Neříkám že to chci používat. Jde o to že to tam má být a není a trčí tam kabel a je tam díra na telefon. A nic tam není....a to mě štve. Pokud je možné to dát do funkčního stavu za rozumný peníz tak to chci opravit pokud to možné nebude tak budu řešit loketku bez te diry a kabelu. Ale to už pak nebude puvodní stav plus navíc se mi bude těžko shanět zelená loketka...