Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

výměna interiéru E60 z LCI

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Brouczech

#1 Příspěvek od Brouczech »

Ahoj, mám možnost koupit interier se sedačkami komfortsitze vč. tapeců, které jsou z modelu po faceliftu. Sedačky mají výhřev a el. ovládání na všechny strany :-)
Rád bych zjistil jestli sedačky a tapecy budou pasovat na moji E60 2006 před FL. Dále jestli sedačky půjdou zapojit na elektriku původní sedačky ( nejedná se mi o paměti, tu bych nemusel řešit, takže bez paměti klidně ) aby šlo veškeré el. ovládání a výhřev.
Nyní má pouze sedačky el. ovládané - výška a opěradlo a jsou vyhřívané.

Díky za rady :) J.
Julesteam
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Julesteam »

pred fl ma kulate piny a fl ma placate piny
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

nej bude vyzkouset na miste, ja treba koupil madla, slunecni clony a sloupky na e39 predFL a chtel dat na FL... svete div se, nepasovalo vubec nic, vse bylo rozmerove o kousek jine, jiny system uchytu a pod...
“Ability is what you're capable of doing.”
mr_nitroz

#4 Příspěvek od mr_nitroz »

Komforty maji uplne jinak resene ovladani a vyhrivani oproti klasickym nepametovym sedackam. Jde to predelat, ale zabere to trochu casu a kodovani. To ze jsou LCI do pred-LCI neni problem. Tapece nevim, s tim nemam zkusenost.
Brouczech

#5 Příspěvek od Brouczech »

a meli byste typ na nekoho kdo by to zapojeni dokazal udelat? :)
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#6 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Tapce LCI jsem už v před-LCI 530D viděl. Nějaká divoká skládačka, ale asi to pasuje. S těma sicnama bych to neriskoval, potažmo nekomplikoval a koupil podobnej ročník, vypadají v podstatě stejně. Nevím, jestli se LCI jednotky jsou schopný se zbytkem domluvit.

Měl jsem hadrový polomanualy a M5 sportsitze nebylo moc jednoduchý dopojit a dopinovat na CANbus, spíš pracný - rozdělaná palubka apod. + mrda kódování.
Bohužel ten člověk co mi to dělal už nežije :/ Pamatuju si, že si přivez klubko kabeláže ze staré 750i E32 a dotvářel novou chybějící drát po drátu. Celkem 2dni práce. :!:
Brouczech

#7 Příspěvek od Brouczech »

Je problem pouzit sedadky z E61 do E60 vc tapecu nebo to maj jinak?
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Odpovědět