Misanek píše:Tak ty jsi vážně hodně težký případ![]()
hele, můžeš mi prosím vysvětlit, kama by mělo nachcat do konektoru, který je uvnitř kufru pod baterkou a je tam umístěn i standartně u všech aut? Na relé jsem neřekl, že je blbost ho tam dávat - kdybys četl pořádně, tak zjistíš to, že jsem tam nakonec i pochopil proč by tam mělo být. Čím by měl být nečekaně zatížen spínač, když do něj nepovede silové napětí ale jenom napětí o té samé úrovni co vede od senzorů k jednotce ehc? Takže mi cheš říct, že při poruše niva (buďto při zatečení do konektorů nebo poruše samotného čidla - což se stává u obou věcí) se hned z auta stane smrtící zbraň mířící v každé zatáčce do příkopy, stromu nebo protisměru? Zkus první trochu intenzivněji přemýšlet než tady zase vybliješ další nesmyslný blábol a dál budeš zasírat tohle téma naprosto bezpředmětnýma hovadinama
![]()
Já nemám potřebu se posrat z něčeho, co nemám, nicméně ty tady hlavně trollíš a argumentuješ naprostýma hovadinama jenom kvůli tomu, aby jsi tady dále udržoval flame při životěV tom jsi dobrý, to uznávám
![]()
A to co meleš o nelegální prasárně je již naprosto mimo mísuTakže jakékoliv napojování stávající kabeláže je natolik nelegální prasárna, se kterou by auta neměly po silnici jezdit, protože tím ohrožují ostatní řidiče? A co třeba bixenonové přestavby od sviťlíp.cz? Taky je to neskutečná prasárna, že jo. protože i oni chtě nechtě musí nějakým způsobem aspoň minimálně zasáhnout do stávající kabeláže S tebou bych chtěl mít dvojdomek...
A jestli mě opravdu tak moc toužíš vidět, tak ti klidně do sz pošlu mou adresu a budu se těšit na osobní shledání už jenom z toho důvodu, že takhle vymletého člověka jsem snad ještě nikdy neviděl![]()
Tímto v tomhle tématu už končím s dalšími reakcemi na tvoje nesmyslné tlachání o hovně a argumentaci na úrovni rovnající se dětem z Jedličkova ústavuAle na druhou stranu na to, že jsi před dvěma lety pořádně ani nedokázal bez rad tady koupit starého bavoráka prdel s tebou zase je, o tom žádná
Tak se měj ty znalče. A hlavně pozor na rakovinu. I když ty už asi víc postižený snad ani být nemůžeš
Ty musíš mít hodně problémů viď ? Šikana ve škole ? Jsi tlustý ? Malý ocásek ? Kokot se vždy pozná tak, že ze všech ostatní dělá to co je sám, aby si přišel lepší.
Příklad z mnoha, dojdi se na příslušné místa zeptat zda to co tady plánuješ je legální úprava vozidla. Zkus se ovládnout a nereagovat dříve než tohle uděláš. Takhle ty totiž řešíš naprosto všechno. Zeptal bych se tě jestli už jsi vyšel školu a pracuješ, ale na osobní tlachání se neznáme a zaplať pánbůh ani nebudeme.
Adresu nepotřebuju, jsem jen zvědavej jak vypadáš, mnohdy je vzhled lidí v určitém vztahu s jejich osobností. Nemusí se jednat jen o krásu, to na mysli nemám. Doposud jsem nějak nezaregistroval, ani v jiných vláknech ke mi reaguješ i na pšouknutí, jakýkoliv REÁLNÝ argument. Jen se snažíš "inteligentně" urážet a ukazovat jak jsi vysoko...Ano, prase jsi nesmírné, auto bych po tobě nechal povinně sešrotovat a ne proto, že by v něm nebylo čisto. Technické prase, abychom se správně vyjádřili

Těším se až tady budeš v inzerci: sháním levné měchy