Ahoj,
Prosím o radu jak se dostat do kufru. Asi odešel zamek, již delší dobu byl slyšet při otevření víka, ale teď nejde kufr otevřít dalkou ani tlacitky a ani klíčem. Prosím o radu jak se do něj dostat.
Děkuji Jarda
Nasel jsem na Googlu návod a udajne pod zadním sedadlem je u e60 táhlo na nouzové otevření víka. Jinak jsem přišel po dvou hodinach
Pročítání fóra k autu zatlačit na víko směrem dolů a otočil klíčem v zámku maximálně vlevo a jsem v kufru
Nový zámek je objednaný tak to bude zase cajk
Ale stát se mně to někde na dovoleny, tak jsem na mašlu
Dej sem prosím fotku nebo ten návod, kde pod zadním sedadlem e60 je to táhlo na otevření kufru. Já vím jen o táhlu na nouzové otevření tankovací klapky.
starML píše:Dej sem prosím fotku nebo ten návod, kde pod zadním sedadlem e60 je to táhlo na otevření kufru. Já vím jen o táhlu na nouzové otevření tankovací klapky.
Asi tak. Má to trochu popletený
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Uvidime, zámek je doma tak jak búde čas prohodím ho. Maximálně bude do rezervy, ale s tím spínačem v madle nevím? Zaráží mě ze vůbec nereaguje na otevírání z palubovky. Nakonec bude v háji pojistka a nebo drát a hodím si to
No tak jsem se pobavil To se jdu podívat zda tam takový tlačítko je. Jinak třeba i Fabie má sklápění sedaček zevnitř v platu, taky by to tady nebylo marný.
A neschovali to soudruzi nekam jinam ? Ono tam obvykle to rucni otevreni fakt nekde schovany je Takova zaslepka je treba i v zadnich dverich E61cky, pod tim krytem, jak je tam trojuhelnik. Ta se vynda a na ni je pridelany tahlo az k otvirani. Neni pod tou zaslepkou treba to same ?