Dobry vecer,
chystam se na svem aute vymenit regulator vyfukovych plynu, zahlidl jsem nekde vyrobce Pierburg. V servisu diagnostikovali, ze je na ceste do vecnych lovist. Podle nazvu chapu k cemu je ale co se naopak muze s autem dit, kdyz prestane ventil pracovat? Zajimaji me hlavne jizdni vlastnosti. Najde se nekdo zkusenej?
Diky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Regulace vyfukovych plynu - AGR ventil
Asi by záleželo co se s ním staneabcent500 píše:Dobry vecer,
chystam se na svem aute vymenit regulator vyfukovych plynu, zahlidl jsem nekde vyrobce Pierburg. V servisu diagnostikovali, ze je na ceste do vecnych lovist. Podle nazvu chapu k cemu je ale co se naopak muze s autem dit, kdyz prestane ventil pracovat? Zajimaji me hlavne jizdni vlastnosti. Najde se nekdo zkusenej?
Diky

Nevím jak který EGR u jakého BMW, ale pokud to jde tak vyčistit. Ale hlavně tankovat kvalitní naftu, přidávat aditiva. Po přidávání aditiv a netankování všude, sleduju kde dostávají pokuty za kvalitu, jsem na EGR na žádným autě nešáhl. Nutno dodat.. jezdím dálky a výfukovou soustavu umím zahřát. To sice neřeší tvůj problém, ale myslím jako obecná prevence to klidně zaznít může.
Snad se mi zítra nevyse-re EGR

- abcent500
- Klubové ID: 3807
Nazdar lidi, nikdy jsem se do zadnych oprav nepoustel ale po precteni fora ohledne Egr ventilu jsem ho dnes uspesne vycistil. Fotografie pred a po. Zaneseny moc nebyl, co na nej rikate? Ted jeste vymenit elektroventil a uvidime jestli me problemy s vibracemi zmizi...
- Přílohy
-
- pixlr_20160729201051130.jpg (95.01 KiB) Zobrazeno 1861 x