Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Increase emission + vibrace pri rozjezdu
V sobotu jsem odjizdel na dovcu do Krumlova. V patek jsem jeste tankoval plnou na Globusu. Celou cestu mi prislo ze to nejede uplne jak jsem byl zvykly. Ale rikal jsem si ze mam plny auto. Dnes mi zam v jednu chvili skocilo increased emission. To sice po asi trech startovani zmizelo. Ale o co muze jit? Ted kdyz to zmizelo mi prijde ze to zase jede ok. Navic dneska pri mirne akceleraci neco vibruje jakoby na zadnich naprave. Prirovnal bych to jakoby kdyz treba pred prechodem jsou takove ty miniretardery. Nejdriv je jeden pak dva a za tim tri. Vzdy je to tak 4 az 5 vibraci. A nedela to vzdy. Dnes asi 3x nebo 4x. Nemuze to byt automat? Ale otacky neskacou a zadny problem s razenim nemam. Vse je krasne plynule
aktualizace:
increase mi tam dnes zase skocilo ale opet po nejakem case zmizelo.
mozna jsem paranoidni ale prijde mi ze motor nebo neco na naprave huci.
Neco podobneho jsem zazil na jinem aute kdyz mi pribrzdovali kola...
Ale spotreba neni horsi spise mozna lehce lepsi
aktualizace:
increase mi tam dnes zase skocilo ale opet po nejakem case zmizelo.
mozna jsem paranoidni ale prijde mi ze motor nebo neco na naprave huci.
Neco podobneho jsem zazil na jinem aute kdyz mi pribrzdovali kola...
Ale spotreba neni horsi spise mozna lehce lepsi
vcera jsem to pritahoval ale uz jsem mel zahraty motor tak mi to moc neslo...dneska jsem to jeste pritahoval...
koukal ze v tom filtru je i trochu bordelu ze stromu co mam na zahrade...
a vcera mi prislo ze citim u zadnich dveri teply vzduch z vyfuku tak je mozna nekde dira.
Nemam to jak zvednout tak v tydnu zajedu do servisu
koukal ze v tom filtru je i trochu bordelu ze stromu co mam na zahrade...
a vcera mi prislo ze citim u zadnich dveri teply vzduch z vyfuku tak je mozna nekde dira.
Nemam to jak zvednout tak v tydnu zajedu do servisu
- Joshuax
- Klubové ID: 2833
- Kontaktovat uživatele:
Prosimte... Zadna dira te neohrozuje. To bys vazne poznal 
Tu hadici jsi tam dal poradne ? Protoze tim ze to bylo povolene za vahou vzduchu, tak ti do motoru prisavalo vzduch, ktery nesel skrz vahu, tzn slo ho tam vice, nez si motor myslel. Proto to pak muze spatne michat smes, coz muze vest k te tvoji puvodni chybe.
Je docela dulezite, aby se tam proste zadny falesny vzduch neprisaval.
Jinak ze tam je bordel, to je dost normalni, proto tam ten filtr prece je, aby se ten bordel nedostal dale.
Pokud je moc spinavy, tak ho vymen. Spatne pruchozi filtr taky neni pro motor idealni.

Tu hadici jsi tam dal poradne ? Protoze tim ze to bylo povolene za vahou vzduchu, tak ti do motoru prisavalo vzduch, ktery nesel skrz vahu, tzn slo ho tam vice, nez si motor myslel. Proto to pak muze spatne michat smes, coz muze vest k te tvoji puvodni chybe.
Je docela dulezite, aby se tam proste zadny falesny vzduch neprisaval.
Jinak ze tam je bordel, to je dost normalni, proto tam ten filtr prece je, aby se ten bordel nedostal dale.
Pokud je moc spinavy, tak ho vymen. Spatne pruchozi filtr taky neni pro motor idealni.