E60 samovolne se spousti alarm
-
Brouczech
- Klubové ID: 3678
Ahoj klubaci. Posledni tyden zapasim s orig. alarmem, predtim to nedelal. Auto se behem dne nekolikrat samo rozhouka. Napr. dnes rano, ovladacem jsem z okna auto odemknul a znovu zamknul,ale cca do 15 min zacal houkat znovu. Mam podezreni,ze to dela jen na slunicku. Co by to mohlo delat? Ma nekdo podobne spatnou zkusenost ci radu?
-
Jowany
Ahoj,jsem tady úplně nový a úplně ten samý problém mě donutil se registrovat sem do klubu,kde jistě najdu skvělou pomoc,rady i nápady,což se mi i potvrdilo zatím bez registrace před pár dny...Takže k tvému-mému problému...dělalo mi to úplně přesně to samé a přesně,jak říkáš,jen když bylo teplo a svítilo na auto slunce..už jsem byl zoufalý,tak jsem poprosil o radu jednoho zdejšího člena a z častých příčin to dělá čidlo kapoty. Odpojil jsem ho a je klid. Problém to sice neřeší,pokud chceš mít auto TOP,ale dočetl jsem se tady,že snad to čidlo stojí 280kč a vyměníš si to sám za pár minut... 
-
Angelos
-
madmarty
Tohle se děje nejen u BMWAngelos píše:Nevim, jak u 60tky ale u E39 a podobných nejčastěji zlobí čidlo otevření kapoty.
Ale je to neštěstí pořád běhat k autu s obavou zda jej někdo nekrade