Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E60 samovolne se spousti alarm

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Brouczech

#1 Příspěvek od Brouczech »

Ahoj klubaci. Posledni tyden zapasim s orig. alarmem, predtim to nedelal. Auto se behem dne nekolikrat samo rozhouka. Napr. dnes rano, ovladacem jsem z okna auto odemknul a znovu zamknul,ale cca do 15 min zacal houkat znovu. Mam podezreni,ze to dela jen na slunicku. Co by to mohlo delat? Ma nekdo podobne spatnou zkusenost ci radu?
Jowany

#2 Příspěvek od Jowany »

Ahoj,jsem tady úplně nový a úplně ten samý problém mě donutil se registrovat sem do klubu,kde jistě najdu skvělou pomoc,rady i nápady,což se mi i potvrdilo zatím bez registrace před pár dny...Takže k tvému-mému problému...dělalo mi to úplně přesně to samé a přesně,jak říkáš,jen když bylo teplo a svítilo na auto slunce..už jsem byl zoufalý,tak jsem poprosil o radu jednoho zdejšího člena a z častých příčin to dělá čidlo kapoty. Odpojil jsem ho a je klid. Problém to sice neřeší,pokud chceš mít auto TOP,ale dočetl jsem se tady,že snad to čidlo stojí 280kč a vyměníš si to sám za pár minut... :wink:
Angelos

#3 Příspěvek od Angelos »

Nevim, jak u 60tky ale u E39 a podobných nejčastěji zlobí čidlo otevření kapoty.
madmarty

#4 Příspěvek od madmarty »

Angelos píše:Nevim, jak u 60tky ale u E39 a podobných nejčastěji zlobí čidlo otevření kapoty.
Tohle se děje nejen u BMW :) Takže asi čidlo bude jeden výrobce :) U jiné značky auta mi (provizorně) stačilo ohnout kontakt čidla, byl tam mikrospínač a kontakt se časem ochodil a nedoléhal s dostatečnou silou na spínač.

Ale je to neštěstí pořád běhat k autu s obavou zda jej někdo nekrade :) Vyměnit a je klid.
Odpovědět