Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kódování E39
Přesně takhle to chápu taky. Navíc se nejen tady na fóru tradovalo, že u některých e39 to jde a u některých neTompo píše:Mě právě zmátlo, že možnost aktivace/deaktivace sklápění tam je, ale určitě NEMÁ vliv na manuální sklápění, to jde tak jako tak...
Co se rádia bez klíčku týče, tak jakpak si nejsem vědom toho, že tam nějaká takováhle položka byla.
A když už jsme u toho kódování fcí, které i při aktivaci nefungují, tak například na si jsem 100% jistý, že je v nabídce možností i třeba při aktivaci coming home pomocí páčky i možnost rozsvítit místo xenonů mlhovky. Tohle jsem si taky aktivoval, ovšem v praxi beze změny. Furt jedou jenom xenony
-
Když už jste u toho kódování. Přestal mi fungovat dešťový senzor, celkově páčka stěračů v poloze 2 (tj. o jednu nahoru) nic nedělá, jen jednou stírne, když na ni přepnu, nebo změním na II nebo I, ale pak už nikdy nestírne, dokud s ní nepohnu. Nevíte co by to mohlo být, popř. nemůže to být jen chyba v řídící jednotce?
P.S. poloha 3 a 4 to tj. rychlé stírání normálně funguje.
P.S. poloha 3 a 4 to tj. rychlé stírání normálně funguje.
Rovnou se vas chlapi zeptam, cim to programujete. Pokud carsoftem, tak vam pulka veci aktivovat/deaktivovat nepujde. Co se napr comimg home tyka, ma pustene prave mlhovky, obrys a vzadu obrys a zpatecky.
Darkstar - na diag zkus inicializovat senzor, Inpa to umi. Musi byt v dobe inicializace cisty a suchy, aby to melo spravny efekt.
Darkstar - na diag zkus inicializovat senzor, Inpa to umi. Musi byt v dobe inicializace cisty a suchy, aby to melo spravny efekt.
-
-
-
-
-