Ahoj, něco klepe v motoru. Přikládám odkaz s videem, který jsem dnes nahrál. Stalo se to, když jsem vyjížděl z křižovatky a hodně jsem přidal a vytočil motor, následkem toho také prasklo sání, které je již vyměněné. Měl jsem sundané víko ventilů a nějak jsem si ničeho nevšiml, vstřiky jsou též v pořádku.
Asi to bude chcet sundat hlavu a mrknout na to. Jediný co jsem viděl, že chybí v sání, tak kousíček plastu asi 5x5mm, kterej z toho jak bouchlo to sání mohl vlítnout do motoru
Opraveno. Napadlo mě dolít na zkoušku 1,5l nového oleje, sice nebylo pod ryskou, ale byl těsně před výměnou, měl najeto 13 tis po výměně. Nastartoval jsem, trošku protočil kolem 1200 otáček, pak klepání přestalo, motor začal kuckat a pak se vyvalil modrej dým z výfuku a najednou se motor uklidnil a předl jako předtím. Takže zítra měním olej a snad to už bude v pořádku.
Prej že to může být prostě už zanešený a je nižší tlak oleje, tak to pak může dělat. Když ty hydroštely jsou ovládaný tlakem oleje. Pro jistotu jak bude vyměněnej olej, tak změříme tlak.