Ahoj dlouho jsem nic nepsal ale ted mam prosbu při sešlápnuti brzdy mi pravý přední brzdič skřípe a i je to cítit na pedálu , vše je vyčištěné namazané měděnkou čepy co na nich jezdí brzdič take krásně čisté a namazane , a stale to přetrvává , jinak bez závady kolo se volně točí valeček se vrací ale ten zvuk je hroznej co s tim nesetkal se nekdo stimto problémem , při stažených oknech hrůza diky za info Radek.
Nemůže to dělat díl číslo34111163488
Je to ta pruzina trmenu. Zkus namazat styčné plochy te pružiny nebo jestli není volná nebo něco.
Ja jsem teď tyhle pružiny měnil jen tak preventivně protože je to jediný díl co jsem ještě na brzdach neměnil ....
neměnil jsem brzdy jen prostě po cca 2 letech to zacalo delat , když jsem ted vse vyčistil a namazal dela to porad , kdyz jsem dal ruku na brzdic a bracha mi slapal na brzdu tak to dela dil ktery drží desticky ve třenu hydraulicka cast ale valecek se vraci rezavy nic neni , nevim cim to je a ptám se muze to delat válecek ze by nejak ta gumicka blbla
třecích materiálu je tam dost na destičkách ?
Váleček po uvolnění pedálu se musí trochu vrátit.
Ukaž nám který díl přesně máš na mysli (fotka či realoem)
Jinak se mrkni na tu pružinu, očistit plochu popř trochu maznut.
Tak zkus tu pruzinu sundat a pomackat brzdu jestli to bude pořád skripat. Tam kromě té pružiny asi nic skripat nemůže . Pokud teda není regály lístek není bordel na deskách na jejich dosedovych plochách na kotouči i na trmenu anebo pokud nemáš bordel v těch gumových pouzdrech co chodí po cepech. ...takže možností kde to může skripat je celkem dost. Rozebrat vyčistit namazat a není možná ....
pružina vyndaná , a sundanej brzdic nacpal jsem tam puk aby mi nevyjel ale nechapu takhle nic zevrzalo neskripalo slozil vse znova vycistene a bez pruziny a dela to zase , me z toho jebne , zkusim jeste vymenit brzdic