nevím jestli to tu není, ale nic podobného jsem nenašel a už jsem prolezl snad všechna fora a celý internet

Problém je takový. Po delší trase jsme zastavili na půl hodiny cca u rodičů. Chceme odjet nastartuju a po ustálení otáček auto pomalounku zdechlo, takhle ještě asi 5x a na pošesté s zařazeným N a lehounkým přišlapnutím plynu auto chytlo a jakoby žádný problém nebyl. Diagnostika ukázala pouze nízkou hodnotu teploty na termostatu. Dojeli jsme domů bez problémů a druhý den už nešlo nastartovat. Tak jsem alespoň vyměnil termostat a teplotní čidlo co je pod olejovým filtrem, dobil jsem i baterii. A jelikož jsem chtěl záhadu vyřešit zkusím nastartovat a na drc chytlo, pak ještě několikrát bez problémů. Odvzdušnil jsem soustavu a druhý den projet. Auto se krásně ohřálo, zastavíme na půl hodiny a opět ten samý problém, jen s tím rozdílem, že teď už jen na poprvé auto chytlo a zdechlo a pak už nic, točí, ale nenaskočí. Čidlo na klice je nové a když jsem zkoušel startovat těsně před výměnou termostatu tak svíčky byly suché. Mám podezření na palivové čerpadlo a rád bych slyšel názor někoho odbornějšího a nebo někoho kdo měl podobný či stejný problém.
Nějaká podobná témata jsem našel, ale zatím bez výsledku. Tlak paliva bohužel zkusit nemohu. Čerpadlo po otočení klíčkem slyšet není, ale až dotáhnu auto domů chci proměřit jestli tam jde vůbec napětí.
Díky za každou odpověď