Podle volby programu "generálky" to děláme za 1-2 týdny nejpozději, déle pouze pokud si někdo k tomu ještě objedná generálku skoro celého auta ve stylu "co najdeš špatně to sprav"..
Náhradní vozidlo máme k dispozici také...
Dělal jsem i tento motor o kterém je tu v tématu řeč. Gufera nakonec rovnou na autě... ale ten motor má tolik uniků oleje že škoda že nešel ven celý, ale třeba příště.
Celkově jsme těch motorů už udělali desítky ve všech možných typech aut.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E60 550i - koureni pri volnobehu
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano, auto mi opravoval snejk. Maximalna spokojnost. Po tych mesiachcoch blbeho pocitu pri rojazdoch pri stani na volnobeh je konecne prec!
A na tych par dni k dispozicii nahradny voz.
Inak casom pretesnime aj motor, teraz som chcel rychle odstranit hlavne tu kourivost a vyment gufera, co slo aj bez demontaze motoru. prichadza jaro, leto, bolo by to na palicu s tym takto jazdit...

Inak casom pretesnime aj motor, teraz som chcel rychle odstranit hlavne tu kourivost a vyment gufera, co slo aj bez demontaze motoru. prichadza jaro, leto, bolo by to na palicu s tym takto jazdit...
panove omlouvam se za ty me "kecy" ze se ma s tim pockat a ze je to normalni...atd.....
ted jsem bohuzel jezdil tyden po meste a radej jsem se nedival do zpetnych zrdcatek...........fakt ostuda......m-packet, nizke kola a dym jak z Wartburga.......
a jak tady kolega psal..."motor jsi to zaslouzi"....takze se budu objednavat u Snejka...
T.
ted jsem bohuzel jezdil tyden po meste a radej jsem se nedival do zpetnych zrdcatek...........fakt ostuda......m-packet, nizke kola a dym jak z Wartburga.......
a jak tady kolega psal..."motor jsi to zaslouzi"....takze se budu objednavat u Snejka...
T.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, fakt trefne slovo: ostuda, hanba.
Nalestena 550i, sametova V8, M-packet, 19" krasne kola a ... v kolone... na dlhsich semaforoch... Mcdrive... Po rozbehu OBLAK dymu...
Konecne je to prec! Este sa zbavit nauceneho zvyku po kazdom rozjazde sa pozriet do spatnych a vidiet ten oblak dymu a hanby
no a samorejme casom ten motor pretesnit. Zasluzi si to.
Hozne zdaru Tomino, Snejk vie co robi!
Nalestena 550i, sametova V8, M-packet, 19" krasne kola a ... v kolone... na dlhsich semaforoch... Mcdrive... Po rozbehu OBLAK dymu...
Konecne je to prec! Este sa zbavit nauceneho zvyku po kazdom rozjazde sa pozriet do spatnych a vidiet ten oblak dymu a hanby

no a samorejme casom ten motor pretesnit. Zasluzi si to.
Hozne zdaru Tomino, Snejk vie co robi!