Ahoj, potřebuju radu, jelikož se v tom nevyznám, žádám tedy Vás o rady, typy, zkušenosti...
Zajímá mě, zda bez problému dostanu rozměr pneu předek 235/40 R19 a zadek 245/40 R19 na ráfek předek 9j a zadek 10j ? Style 63
Moc děkuji...
Nene, mám E61, díra by měla sedět, nu uvidim tedy jestli budu škrtat až je tam dám...ale jsou tam měchy, tak by to mělo být ok Každopádně díky za info...
Priprav si podlozky,dlouhy srouby.Priprav se na spatny komfort,budes citit azdou diru,az natahnes profil 40 na 10j tak z toho bude real profil tak 20.Dale se priprav na buzeraci policajtu,buzeraci na stk,buzeraci od pojistovny ktera ti v pripade nehody nic neda protoze tyhle kola ti nikdo do TP nezapise.
Popravde si nedokazu ani tenhle styl na e61 predstavit,na e46,e39 to vypada hezky.Ale e61?Ale zase 100lidi 100chuti.
Já mám na 10j vzadu 275/30 R19 a stretch je i tak docela dost velký.. Btw, já mám 10j et20 + podložky 12mm, tj reálně et8, aby to navypadalo jak tramvaj (na E60). Ty by si tedy na stejný setup musel dát podložky 37mm (pokud si dobře pamatuji, má style 63 vzadu et45)
Tak za mě k tomuhle kombajnu a metle ty kola fakt nevypadají úplně zle, je to taký zkrášlující styl na strohou chladnou linku E60.
Pořádný podložky si připrav určitě, z BMW čtyřkolek jsou všechny ET ALU zapadlý.
Ty 245 hoď rovnou dopředu a dozadu se dá sehnat standartní 265/275ka ne.
Totic píše:Tak za mě k tomuhle kombajnu a metle ty kola fakt nevypadají úplně zle, je to taký zkrášlující styl na strohou chladnou linku E60.
Pořádný podložky si připrav určitě, z BMW čtyřkolek jsou všechny ET ALU zapadlý.
Ty 245 hoď rovnou dopředu a dozadu se dá sehnat standartní 265/275ka ne.
mam stejny nazor !
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET