Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
nový xenon e61 slabě svítí jako starý
Ahoj, chtěl bych vás poprosit o radu, dříve mi pomalu ale jiste méně a do fialova svítil pravý xenon, mám D1S, najednou přestal svítit, takže jsem zaukoupil dvě nové výbojky, proběhla výměna, po prvním zapnutí svítily obě světla stejně intenzivně a krásně, bohužel po druhém zapnutí světel už ten pravý xenon začal úplně slabě svítit a svítí slabě při každém zapnutí světel. Nesetkal se s tím už někdo??? Může být špatná výbojka nebo neco jiného??? Moc děkuji za radu.
U D1S je jednotka nedělitelnou součástí výbojkymr_nitroz píše:Tak si kup origo nebo ti to odpali i jednotky.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Zkus je přehodit, potom můžeš pátrat dállukas535d píše:No dobre, zna nekdo nejakeho prodejce,u ktereho se da koupit opravdu original a za rozumne penize??? Pripadne pokud to nebude tou vybojkou, je nejaka dalsi varianta,cim by to mohlo byt?
Muzes prosim ten odkaz poslat jeste jednou??? Me se tu nezobrazil.horan píše:Lukas535d: nekolikrat jsem bral od mistniho clena Pajin15. Absolutni spokojenost. Jak domluva, dodani a kvalita.
TADY je odkaz na jeho inzerat.

Potom máš D2Slukas535d píše:Aha,ja myslel ze jednotka je ta obdelnikova krabicka na ctyrech sroubkach pod svetlem.Vlasta píše:U D1S je jednotka nedělitelnou součástí výbojkymr_nitroz píše:Tak si kup origo nebo ti to odpali i jednotky.
To ne,D1S mam urcite, ale na te krabicce pod svetlem je zluty stitek vyrobce Hella a napsane xenon vorschatgerat,nebo neco podobneho a toto jsem si prave myslel,ze je jednotka.Vlasta píše:Potom máš D2Slukas535d píše:Aha,ja myslel ze jednotka je ta obdelnikova krabicka na ctyrech sroubkach pod svetlem.Vlasta píše: U D1S je jednotka nedělitelnou součástí výbojky

On neni videt. Je schovanej v tom "TADY" . Na to si mel kliknout.lukas535d píše:Muzes prosim ten odkaz poslat jeste jednou??? Me se tu nezobrazil.horan píše:Lukas535d: nekolikrat jsem bral od mistniho clena Pajin15. Absolutni spokojenost. Jak domluva, dodani a kvalita.
TADY je odkaz na jeho inzerat.Dekuji.

http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... highlight=
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Sviti mi oba xenony stejne, nezda se mi, ze by sly do ruzova, presto kdyz jedu nekde mimo verejne osvetleni (ktere taky nepresvitim), tak nesmi byt v okolo nic, co ma vyssi svitivost. Dokonce jsem na dalnici predjizdel starou oktavku a svitila klasickyma zarovkama vice, nez ja xenonana.
Mam predpokladat, ze jsou v tahu a vymenit vybojky, nebo to muze mit souvislost s tim, ze mi to nenataci a nanaklapi ? Nejede to zase v nejakem "nouzovem" provozu ?
Mam predpokladat, ze jsou v tahu a vymenit vybojky, nebo to muze mit souvislost s tim, ze mi to nenataci a nanaklapi ? Nejede to zase v nejakem "nouzovem" provozu ?
Můžeš mít i vysvícené projektory. Pak můžeš mít sebelepší výbojky a bude ti to pořád svítit málo. Nejčastější problém, proto občas slýchávám názory, že xenony jsou na nic.Joshuax píše:Sviti mi oba xenony stejne, nezda se mi, ze by sly do ruzova, presto kdyz jedu nekde mimo verejne osvetleni (ktere taky nepresvitim), tak nesmi byt v okolo nic, co ma vyssi svitivost. Dokonce jsem na dalnici predjizdel starou oktavku a svitila klasickyma zarovkama vice, nez ja xenonana.