Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Elektrický hlavní ovladač stahování oken
Zdravím, mám takový problém. Na fotkách jsem to označil červeně. Všechny okýnka fungují jen když chci stáhnout okýnko řidiče tak jde pouze ale fakt pouze někdy ale většinou se ani nehne a slyším jen jakési cvakání z toho místa, které jsem vyfotil a označil červeně. Přesně z toho adaptéru nebo co to je konektoru po zmáčknutí stáhnutí dolů se ozve jenom cvaknutí a nic. Nevíte někdo co s tím zda-li vyměnit konektor popř. kde ho seženu a nebo by to nepomohlo a musím to řešit jinak ? Předem díky
- Přílohy
-
- 12769432_10204089108468313_1183746129_n.jpg (147.75 KiB) Zobrazeno 735 x
-
- 12746244_10204089107628292_79457666_n.jpg (123.2 KiB) Zobrazeno 735 x
-
- 12746527_10204089107868298_56531514_n.jpg (60.27 KiB) Zobrazeno 735 x
-
- 12746090_10204089107788296_1732944054_n.jpg (166.91 KiB) Zobrazeno 735 x
-
- Klubové ID: 1487
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
pokud aspon neco cvaka, tak pojistkou to nebude. Bud to bude spatny elektromotor co taha okno a nebo bude chyba v ovladaci. Upaleny kontakt relatka, co to prepina.
Muzes jednoduse otestovat.
U toho velkeho konektoru
pin 1 je plus 12V
pin 2 je zem
pin 4 je pin okno zavri
pin 5 je pin okno otevri
Zkus propojit pin 1 a 5 a melo by jet dolu. A pin 1 a 4 jet nahoru. Tim overis funkci motoru. Jinak to bude chyba ovladace. Pozor nemej to propojeny moc dlouho. Neni zde ochrana proti sekani prstu
pokud aspon neco cvaka, tak pojistkou to nebude. Bud to bude spatny elektromotor co taha okno a nebo bude chyba v ovladaci. Upaleny kontakt relatka, co to prepina.
U toho velkeho konektoru
pin 1 je plus 12V
pin 2 je zem
pin 4 je pin okno zavri
pin 5 je pin okno otevri
Zkus propojit pin 1 a 5 a melo by jet dolu. A pin 1 a 4 jet nahoru. Tim overis funkci motoru. Jinak to bude chyba ovladace. Pozor nemej to propojeny moc dlouho. Neni zde ochrana proti sekani prstu

Jen bych chtěl doplnit trochu infa..mika_hakkinen píše:Ahoj,
U toho velkeho konektoru
pin 1 je plus 12V
pin 2 je zem
pin 4 je pin okno zavri
pin 5 je pin okno otevri
Podle mě motorek je ok protože když odemknu auto klasicky a podržím klíček tak okna se všechny stahují i přední čili motorek je v pořádku.
Taky jsem myslel že to je ovladačem, dnes mi přišel novej zkusil sem ho zapojit a výsledek stejný okno řidiče jsem chtěl dát dolů tak to zase jen cvakalo v tom konektoru který jsem označil na fotce..
P.S když třísknu dveřma nebo bouchnu zevnitř do dveří tak to chvíli funguje ale potom jak to zavřu na max klasicky tak zase to jen cvaká a nejde to dolů
Jen bych chtěl doplnit trochu infa..
Podle mě motorek je ok protože když odemknu auto klasicky a podržím klíček tak okna se všechny stahují i přední čili motorek je v pořádku.
Taky jsem myslel že to je ovladačem, dnes mi přišel novej zkusil sem ho zapojit a výsledek stejný okno řidiče jsem chtěl dát dolů tak to zase jen cvakalo v tom konektoru který jsem označil na fotce..
P.S když třísknu dveřma nebo bouchnu zevnitř do dveří tak to chvíli funguje ale potom jak zavřu okýnko k na max nahoru klasicky, poté zmáčknu ať stahuje dolů a zase to jen cvaká a nejde to dolů
P.S když třísknu dveřma nebo bouchnu zevnitř do dveří tak to chvíli funguje ale potom jak zavřu okýnko k na max nahoru klasicky, poté zmáčknu ať stahuje dolů a zase to jen cvaká a nejde to dolů