zklamanej budeš tak nebo tak

proti té 7er to nepojede, nebude pohodolny a bude hlučny, proto bych se řidil spíš cenou
a jak poznám Dirac a to že nepojede tak razantně z tím počítám jen pohodlí bude o hodně horšíJaraX píše:logic u E60 hraje stejně huř než logic u E66, když pětku s audiem tak aspon Dirac
zklamanej budeš tak nebo tak
proti té 7er to nepojede, nebude pohodolny a bude hlučny, proto bych se řidil spíš cenou
tak či tak se být tebou vybodam na nějakej fotrovskej kombajn.Stew1988 píše:tak GL mě napadlo také od Mercedesu ale x5 se mě zdá jako pseudo auto co si na něco hraje tak jak prakticky všechny X-řadykurevtor píše:Chapu, hele radsi bych se urval s Rangem nebo s X5 nebo s GL a za pul roku to strelil kdyz to nebude vyhovat nez kousat pri kazdym prichodu k autu ze sem spadl ze skvely sedmicky do petky v rodinny verzi ...jakkoli muze byt 545i super....
a u rangera by se mě líbil 5.0 jen ty jsou drahé a nechce se mě prostě za auto utratit tolik to radši narvu peníze do domu
ještě mě lákala M5 v Touringu ale to už by byla vražda na servis
hahaha, tenhle discovery je teda ultra hnusnej... kdyz vidim ty ramy okenJaraX píše:a neni lepší mít ty auta dvě a na psa si koupit něco takovyho?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/land- ... oFrom=list