Ahoj, mam problem pred par dny jsem koupil E61 rv.2004 mam ve vybave i adaptivni predni svetla, ale nehybou se ani nahoru dolu natoz do stran prosim o pomoc...kontrolka u svetel neblika...takze zavadu nehlasi. Setkal se s tim nekdo? Pripadne je tu nekdo z Brna nebo Vysociny, kdo by umel zdiagnostikovat? Predem diky
Čau, postačí INPA. Dají se tam světla kalibrovat. Pokud si s tím někdo předtím hrál, klidně to mohl vypnout. Kdybys byl z Prahy klidně bychom se na to mohli mrknout.
A jsi si jistej ze tam ty adapt svetla opravdu jsou? Ze jsou ve vybave nemusi znamenat ze jsou na aute.
Poznas to jednduse. Kolem cocky projektoru je stribrny kryt na kterem je napsane bmw dynamic xenon.
taky mě to nenatáčí do zatáček, ale ještě jsem po tom moc nepátral nevím co tomu je. Typoval bych to na nějakou vadnou jednotku, ale těžko říct bez diagnozy
taky mě to nenatáčí do zatáček, ale ještě jsem po tom moc nepátral nevím co tomu je. Typoval bych to na nějakou vadnou jednotku, ale těžko říct bez diagnozy
Me teda kontrolka blika, prosel jsem jak jednotky, tak svetla, vsechno cisty, nezatekly, kabely vypadaji v poradku, presto to nic nedela.
nesviti mi ani zadni osvetleni spz na prave strane, to je podle diag bloknute po 50ti pokusech (nejakej chytrak tam dal led zarovku a ta sla do zkratu), ale k AHL jsem tam nic spatne nenasel