prosim o pomoc...kontrolka u svetel neblika...takze zavadu nehlasi. Setkal se s tim nekdo? Pripadne je tu nekdo z Brna nebo Vysociny, kdo by umel zdiagnostikovat? Predem diky
 prosim o pomoc...kontrolka u svetel neblika...takze zavadu nehlasi. Setkal se s tim nekdo? Pripadne je tu nekdo z Brna nebo Vysociny, kdo by umel zdiagnostikovat? Predem dikyProzkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	E61 Dynamic Xenon - problém
Ahoj, mam problem pred par dny jsem koupil E61 rv.2004 mam ve vybave i adaptivni predni svetla, ale nehybou se ani nahoru dolu natoz do stran  prosim o pomoc...kontrolka u svetel neblika...takze zavadu nehlasi. Setkal se s tim nekdo? Pripadne je tu nekdo z Brna nebo Vysociny, kdo by umel zdiagnostikovat? Predem diky
 prosim o pomoc...kontrolka u svetel neblika...takze zavadu nehlasi. Setkal se s tim nekdo? Pripadne je tu nekdo z Brna nebo Vysociny, kdo by umel zdiagnostikovat? Predem diky

prosim o pomoc...kontrolka u svetel neblika...takze zavadu nehlasi. Setkal se s tim nekdo? Pripadne je tu nekdo z Brna nebo Vysociny, kdo by umel zdiagnostikovat? Predem dikyNejpravdepodobnejc K.O. dynamic jednotka dole na svetle. Mel jsem to taky...
Vypadá to takhle..
http://auto.bazos.cz/inzerat/56642994/B ... ynamic.php

Vypadá to takhle..
http://auto.bazos.cz/inzerat/56642994/B ... ynamic.php
- Joshuax
- Klubové ID: 2833
- Kontaktovat uživatele:
A kde to v inpe pls hledat ?
Me teda kontrolka blika, prosel jsem jak jednotky, tak svetla, vsechno cisty, nezatekly, kabely vypadaji v poradku, presto to nic nedela.
nesviti mi ani zadni osvetleni spz na prave strane, to je podle diag bloknute po 50ti pokusech (nejakej chytrak tam dal led zarovku a ta sla do zkratu), ale k AHL jsem tam nic spatne nenasel

Me teda kontrolka blika, prosel jsem jak jednotky, tak svetla, vsechno cisty, nezatekly, kabely vypadaji v poradku, presto to nic nedela.
nesviti mi ani zadni osvetleni spz na prave strane, to je podle diag bloknute po 50ti pokusech (nejakej chytrak tam dal led zarovku a ta sla do zkratu), ale k AHL jsem tam nic spatne nenasel

nevím co tomu je. Typoval bych to na nějakou vadnou jednotku, ale těžko říct bez diagnozy
 nevím co tomu je. Typoval bych to na nějakou vadnou jednotku, ale těžko říct bez diagnozy