Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E60 bluetooth telefon
Před šesti rokama byl Symbian jeden z mála operačních systémů, tenkrát to vývojáři v BMW nějak podcenili
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Nevyjela, i u té největší socka muziky jsou pod sedačkama socka woofery a ve dveřích střeďáky
Mám v autě profi telefon Sa638 a podle postupu co je tady napsaný jsem sehnal a vyměnil modul nyní tam mam Sa633 modul odpojil jsem i telefon pod loketkou ( nesel jsem tam tedy jen jeden konektor pro telefon snad není někde ještě další) ale stále na displeji čeka na Sim. Nesetkal se stim někdo?. Je pravda ze zatím nemám prekodovano na Sa633
tak to teda urcite potrebujes prekodovat, i samotnu jednotku TCU/MULF a to iste plati aj pre modul CCC/MaskKarel84 píše:Mám v autě profi telefon Sa638 a podle postupu co je tady napsaný jsem sehnal a vyměnil modul nyní tam mam Sa633 modul odpojil jsem i telefon pod loketkou ( nesel jsem tam tedy jen jeden konektor pro telefon snad není někde ještě další) ale stále na displeji čeka na Sim. Nesetkal se stim někdo?. Je pravda ze zatím nemám prekodovano na Sa633
Tu na klube je popis niekde. Potrebujes odstranit 638 telefon professional z vybavy a dat tam ine sa, nepamatam ci som daval 644 alebo 633 (to auto uz nemam). Jednotky potom nakodovat, pripadne aj naprogramovat s tvojim VIN. Ak mas telematics a sos. Alebo vymazat telematics s +TELD ak by to hlasilo chybu SOS apd. Radsej by som isiel za niekym co to vie robit resp. To uz robil i kodoval
Zdar,
koupil jsem E91 a mám v loketce kolébku na telefon (myslím že 6230i ) , koukal jsem na netu a jde koupit samostatně kolébka na jiný telefon (iphone 4S ) .
Bude mě to potom fungovat s idrivem ? Nebo by se muselo přehrávat soft ?
Bohužel mám tu verzi co nelze spojit přes bluetooth (což upřímně nechápu - "pí..vina" ) .
Stojí kolem 2 500,- tak se mě to nechce vyhodit jen tak...
Dík za rady.
koupil jsem E91 a mám v loketce kolébku na telefon (myslím že 6230i ) , koukal jsem na netu a jde koupit samostatně kolébka na jiný telefon (iphone 4S ) .
Bohužel mám tu verzi co nelze spojit přes bluetooth (což upřímně nechápu - "pí..vina" ) .
Dík za rady.
pouze Nokia jsou kompatibilní k tvému autu.
http://www.bmw.co.uk/en_GB/topics/suppo ... ility.html
http://www.bmw.co.uk/en_GB/topics/suppo ... ility.html
Já si myslim, že s čímkoliv jiným než Ip to fungovat bude. Používám v e91 Bluetooth s androidem 5.1.1. a naprosto bez problémů. Zkus ještě jiný telefon...vita-repa píše:Zdar,
Dík za rady.
Podle VIN máš SA633, takže tam funguje jen ten holící strojek - palubní telefon. Aby fungoval jinej, přes BT, tak musíš vyměnit TCU/MULF a nakódovat SA644vita-repa píše:takže jediná varianta - koupit Nokii , duplicitní SIM ... ?
I když bych koupil tu kolébku na iphone..stejně nebude fungovat ?!
Mám 633 + 7SP a spáruje mi to Samsung S5mini a Sony Z3 compact bez problému, natáhnou se kontakty, volám, atd...Vlasta píše:Podle VIN máš SA633, takže tam funguje jen ten holící strojek - palubní telefon. Aby fungoval jinej, přes BT, tak musíš vyměnit TCU/MULF a nakódovat SA644vita-repa píše:takže jediná varianta - koupit Nokii , duplicitní SIM ... ?
I když bych koupil tu kolébku na iphone..stejně nebude fungovat ?!
-