Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E60 zápach v autě
Ahoj, mám E60 530D a dost mi v autě jde cítit zápach po výfukových plynech, nejvíce při startu když mám zapnuté topení. Ze začátku to nebylo tak hrozný, ale přijde mi že se to pořád zhoršuje a skoro už se nedá v autě dýchat když mám zavřený okna a topím. Nedávno se dělal motor a svody prý byly ok, jsou tam ještě plechový. Nevíte někdo, jestli se to stává často a co by mohla být příčina ?
- Sweden
- Klubové ID: 2669
Videl bych to prave na ty svody,ja je na byvaly m57 menil a slo pouze o mikroprasklinky ktere se muzou postupnym zahrivanim roztahovat.Zvedni haupnu protoc motor a uvidis jestli vyleti nejaky cert:)
Dal by to mohlo foukat pod tesnenim na bloku nebo u vstupu do turba anebo praskly vlnovec,ale v techto pripadech by jsi to poznal nejspis i podle zvuku.
Orig.svody jsou nemoc techto motoru,kup litinovy a mas pokoj anebo si zavirej vnitrni okruh at se v tom neudusis
Dal by to mohlo foukat pod tesnenim na bloku nebo u vstupu do turba anebo praskly vlnovec,ale v techto pripadech by jsi to poznal nejspis i podle zvuku.
Orig.svody jsou nemoc techto motoru,kup litinovy a mas pokoj anebo si zavirej vnitrni okruh at se v tom neudusis

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
-