Angelos píše:K tomu kódování nových funkcí:
1) Denní svícení dálkama je aspoň pro mě takový divný na tom autě a docela to oslňuje, když už tak evropský, ale to zas dostávaj xenony pokouřit při startu
2) Zamykání po rozjezdu - zatim všem co jsem to nastavil přijeli do tejdne, že to chtěj dát pryč Ono je totiž u E39 nedořešený odemykání. Když zastavíš musíš zmáčknout tlačítko odemknutí, jinak to zůstane zamklý, můžeš dvakrát zatáhnout za kličku ale stejně tim otevřeš jenom svoje dveře
3) Sklopení zrcátek po zamčení - je to pěkný, ale zas si vem, jak budou chudáci kňučet v zimě, až to bude celý zamrzlý
Co se může hodit:
- uzamknutí auta, pokud po odemčení neotevřeš do 2 minut dveře (mě to třeba se.re, ale někomu se to líbí, když se ti třeba zmáčknou klíče v kapse)
- americký svícení blinkrama vepředu asi na 30%? (vypadá to pěkně u FL)
- dvojitý blikání výstražnejma
- povolení automatickýho dotáhnutí okna, když jsou otevřený dveře
- pípnutí při zařazení zpátečky
- upozornění, že jsi zapomněl klíček ve spínačce
ad 2) zamykání po rozjezdu je super a posádce celého auta poskytuje bezpečí. Mám v autě bmwlight.eu modul, který celé auto po vypnutí klíčku odemkne. Pokud chce někdo přistoupit, tak mu to prostě musím povolit
To zamykání mě teda nějak extra nebere, nicméně zajímalo by mě to sklápění zrcátek pro uzamčení a jejich opětovné rozložení po odemčení. Je něco takového u e39 možné?
Oboje mám, takže by to teda mělo jít,což je super. Ohledně toho, že by to mělo nějak trpět, tak si myslím, že je to zbytečná obava. U novějších aut to na centrál je zapojeno normálně a v klidu to šlape
tady bych se měl na pozoru v zimnim období, kdy bývá na autě peřina snihu nebo krusta ledu. I po ometení někdy bývá problém s námrazou v járku, která vznikne po sklopení zrcátek a celý systém sklápění pak pěkně dostává na prdel