Zdarec mam Bmw e60 530d 160kw. Mam takovej problém, když při jízdě sešlápnu víc plyn a otačky jdou přes 3 tisíce začne se ozívat cvakaní ale při normalní jízdě nic necvaká jen při tý větší akceleraci. Nemá stím náhodou někdo zkušenost?. Díky
Z motoru a problém je takovej že jak to podržim v tahu tak mi schoří píst. Turbo je dělaný ale napadlo mě jestli to nedělaj vstřiky ale to by byl píst propálenej uprostřed a né na krajích. Kontrolovali sme i cestu od turba do valců olej tam sice byl ale dohromady tak půl litru. Ale je mi dovný když to turbo dělali že by hned odešlo.
Z motoru a problém je takovej že jak to podržim v tahu tak mi schoří píst. Turbo je dělaný ale napadlo mě jestli to nedělaj vstřiky ale to by byl píst propálenej uprostřed a né na krajích. Kontrolovali sme i cestu od turba do valců olej tam sice byl ale dohromady tak půl litru. Ale je mi dovný když to turbo dělali že by hned odešlo.
Pri spatnem vstriku nemusi byt propaleny vzdy uprosted,vstrik nemusi jenom ukapavat na prostredek pistku,ale myslim ze muze i spatne rozprasovat a prave vetsi mnozstvi nafty muze jit uplne nekam jinam,treba na bok pistu kde postupne muze zpusobit uplnou destrukci pistu.
To jsi daval jinej holej motor a do nej vstriky z puvodniho kde jsi mel propaleny pist?Pokud ano tak kloboucek,ale myslim ze jsem to nejspis jenon spatne pochopil.