Ahoj vim ze se to tu resilo a vsechno sem peclive procetl.
Jde mi o to ze CCC se restartuje pouze kdyz je auto odstavene po jizde chvilku a vypne se motor. Za studena vzdy naskoci bez problemu, obcas i mimo to.
Nasel sem reseni s nejakym okruhem. V servisech se v tom nikdo nechce stourat a hned chteji vymenu. Je nejaka moznost nebo setkal se tu nekdo s timto chovanim? Za studena naskoci vzdy a chova se uplne zdrave.
Diky moc pepe
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E61 2004, problem s CCC pouze kdyz se auto startuje Zahrate
-
Ahoj, mě to dělá úplně to stejné. Teď většinou otočím klíčkem do polohy dvě a čekám až naběhne CCC a pak až nastartuji. Na 80% to pomůže. V létě to bylo bohužel jen 20% že znovu naběhne. Ale většinou po nějaké delší době se chytnul.
Jestli je to jen tím vadným ventilátorem, tak to bude relativně jednoduchá oprava. Já už si sehnal novou ram do CCC, že ji vyměním (protože pár lidem to prý pomohlo). Tak snad bude stačit jen ten ventilátor.
Jestli je to jen tím vadným ventilátorem, tak to bude relativně jednoduchá oprava. Já už si sehnal novou ram do CCC, že ji vyměním (protože pár lidem to prý pomohlo). Tak snad bude stačit jen ten ventilátor.
-