Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E61 2004, problem s CCC pouze kdyz se auto startuje Zahrate

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pepejelinek

#1 Příspěvek od Pepejelinek »

Ahoj vim ze se to tu resilo a vsechno sem peclive procetl.

Jde mi o to ze CCC se restartuje pouze kdyz je auto odstavene po jizde chvilku a vypne se motor. Za studena vzdy naskoci bez problemu, obcas i mimo to.

Nasel sem reseni s nejakym okruhem. V servisech se v tom nikdo nechce stourat a hned chteji vymenu. Je nejaka moznost nebo setkal se tu nekdo s timto chovanim? Za studena naskoci vzdy a chova se uplne zdrave.

Diky moc pepe
mi00wa

#2 Příspěvek od mi00wa »

vypadá to, že ti odešel ventilátor vzadu co chladí CCC.
Pepejelinek

#3 Příspěvek od Pepejelinek »

Buh ti zehnej :-))) ja se bal ze je to ccc...ale fakt to dela jen kdyz pojezdim a pak vyndam klicek na dyl...jinak rano funguje treba do odpoledne kdyz jezdim...ale pak uz jede jen restarty kdyz je zahrato...ale pri jizde se nikdy nevypla jeste, jen po startu kdyz uz sem jezdil...dekuju! Zkusim!
Ler0

#4 Příspěvek od Ler0 »

Ahoj, mě to dělá úplně to stejné. Teď většinou otočím klíčkem do polohy dvě a čekám až naběhne CCC a pak až nastartuji. Na 80% to pomůže. V létě to bylo bohužel jen 20% že znovu naběhne. Ale většinou po nějaké delší době se chytnul.

Jestli je to jen tím vadným ventilátorem, tak to bude relativně jednoduchá oprava. Já už si sehnal novou ram do CCC, že ji vyměním (protože pár lidem to prý pomohlo). Tak snad bude stačit jen ten ventilátor.
Pepejelinek

#5 Příspěvek od Pepejelinek »

Zjistim a zkusim, dej kdyz tak prosim vedet jestli u tebe zabrala ta ram. Ja premyslim ze ji vymenim rovnou za CIC kdyz bude dal zlobit. Vyjde to cenove podobne jen sehnat nekoho kdo upravi stredovej panel kvuli jinemu ovladani.
mi00wa

#6 Příspěvek od mi00wa »

a kódování :wink:
mr_nitroz

#7 Příspěvek od mr_nitroz »

Ovladani funguje i puvodni s cic.
Odpovědět