Prosim...je nejaka moznost ze treba misto toho datumu a casu se me tam muze objevit jeden z techto udaju?
Byl bych o dost klidnejsi a motor myslim take

dekuji za info
Tomas
dik za info vyzkousim...ale to ze se to bude muset zadavat pri kazdem startu znovu tak to jsem necekal......magisterr píše:tady máš funkce vypsané.... http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... hiden+menu
Jinak to zmizí vždy po vynutí klíčku. Zdali tam ta hodnota lze nějak zachovat nevím, tím jsem se nikdy nezabýval.
Dik za info...ta aplikace by byla super ale mam NOKIA 5310...tak nevim zda by to zvladla...vita11 píše:Zachovat to tam nejde. Musíš to po každém nastartování nastavovat znovu. Pokud se tam zasukuješ, tak si můžeš třeba změnit korekci na spotřebu, která ti bude pak blbě ukazovat.
Další možnost je BT adaptér do OBD a aplikace do mobilu. Je to o něco pohodlnější, než pokaždé odemykat skryté menu.
Nie je problem dorobit namiesto zbytocneho spotrebomeru...Tomino550 píše:jak jsem se chlubil ve stredu![]()
mam ted par dnu 550 a dost me stve ze nevidim teplotu oleje/vody
Prosim...je nejaka moznost ze treba misto toho datumu a casu se me tam muze objevit jeden z techto udaju?
Byl bych o dost klidnejsi a motor myslim take![]()
dekuji za info
Tomas