Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	cvaka starter rychla rada
- 
				ljakubicka
- 
				ljakubicka
- 
				ljakubicka
Nemám nikoho kdo by měl tak silnou baterku  a pochybuju že 55 to roztocim... budu ti věřit určitě se v tom vyznas. Já kolem elektriky v podstatě nic nevím nikdy mě to nebavilo
  a pochybuju že 55 to roztocim... budu ti věřit určitě se v tom vyznas. Já kolem elektriky v podstatě nic nevím nikdy mě to nebavilo  je pravda že mi ta baterka už nějakou dobu blbla špatně startovala ale pořád jsem to odkládal až se mi to vymstilo
 je pravda že mi ta baterka už nějakou dobu blbla špatně startovala ale pořád jsem to odkládal až se mi to vymstilo  díky moc za radu
 díky moc za radu

a pochybuju že 55 to roztocim... budu ti věřit určitě se v tom vyznas. Já kolem elektriky v podstatě nic nevím nikdy mě to nebavilo
  a pochybuju že 55 to roztocim... budu ti věřit určitě se v tom vyznas. Já kolem elektriky v podstatě nic nevím nikdy mě to nebavilo  je pravda že mi ta baterka už nějakou dobu blbla špatně startovala ale pořád jsem to odkládal až se mi to vymstilo
 je pravda že mi ta baterka už nějakou dobu blbla špatně startovala ale pořád jsem to odkládal až se mi to vymstilo  díky moc za radu
 díky moc za radu- 
				ljakubicka
- 
				ljakubicka
Takže po týdnu už jsem zase pojizdny. Baterka nová regulátor vyměněny. Akorát nechápu to dobijeni. Po nastartování dobiji 12.8 a zhruba do minuty to stoupne  na 14.2 a drží to i při zatizeni. Setkal jste se s tím někdo nebo to je normální věc, že tam je nějaké zpoždění.  Za každý postřeh budu rád. Díky

- 
				ljakubicka