Jsem tu nováček, tak nevím jestli jsem se trefil do správného topicu, ale k věci :
1)
Kupuji si auto od kamaráda z Gruzie, ale on mi tvrdí, že v Gruzii není velký technický průkaz. Je to pravda? Je popřípadě malý? mám jen nějakou kartičku co vypadá jak řidičský průkaz (asi jejich malý techničák) ale je to pravděpodobně karta o tom, že to je diplomatický vůz (je tam napsáno Certifiat dimmatriculation) i on mi to tvrdí
2) potřebuji s ním napsat kupní smlouvu, ale chtěl bych mít jistotu, že to auto doopravdy vlastní (protože on není diplomat a ta kartička je na někoho jiného) jakým nejlepším způsobem to zjistím, že to je jeho?
3) Je tam nahraný software z X6m, a díky tomu mi tam pravděpodobně nejde připojit hudba a telefon přes bluetooth, nevíte někoho kdo mi dokáže toto zpřístupnit? kamarád mi řikal, že to dělají v polsku asi za 2tis.. ale tam z Prahy nepojedu

4) dopředu dal reproduktory Morel, a do kufru zesilovač z subwoofrem, ale tím pádem mi hraje přední reproduktory přes aux jen, a ze zadních radio atd.. mno ale tim pádem neslyšim přední pdc senzory když parkuju a nejde mi když pouštím přes aux stišovat hudbu přes volant ani konzoli (jen přes ten device z kterýho to pouštim) Nevite jak na to? jestli to ještě nějak propojit s tima original dratkama bo tak něco?
Děkuji za každou odpověd na jakoukoliv z tichto přihlouplích otázek.