Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BMW 530d GT (2012) - Technický průkaz Gruzie

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
LoFi

#1 Příspěvek od LoFi »

Dobrý den,

Jsem tu nováček, tak nevím jestli jsem se trefil do správného topicu, ale k věci :

1)
Kupuji si auto od kamaráda z Gruzie, ale on mi tvrdí, že v Gruzii není velký technický průkaz. Je to pravda? Je popřípadě malý? mám jen nějakou kartičku co vypadá jak řidičský průkaz (asi jejich malý techničák) ale je to pravděpodobně karta o tom, že to je diplomatický vůz (je tam napsáno Certifiat dimmatriculation) i on mi to tvrdí

2) potřebuji s ním napsat kupní smlouvu, ale chtěl bych mít jistotu, že to auto doopravdy vlastní (protože on není diplomat a ta kartička je na někoho jiného) jakým nejlepším způsobem to zjistím, že to je jeho?

3) Je tam nahraný software z X6m, a díky tomu mi tam pravděpodobně nejde připojit hudba a telefon přes bluetooth, nevíte někoho kdo mi dokáže toto zpřístupnit? kamarád mi řikal, že to dělají v polsku asi za 2tis.. ale tam z Prahy nepojedu :D

4) dopředu dal reproduktory Morel, a do kufru zesilovač z subwoofrem, ale tím pádem mi hraje přední reproduktory přes aux jen, a ze zadních radio atd.. mno ale tim pádem neslyšim přední pdc senzory když parkuju a nejde mi když pouštím přes aux stišovat hudbu přes volant ani konzoli (jen přes ten device z kterýho to pouštim) Nevite jak na to? jestli to ještě nějak propojit s tima original dratkama bo tak něco?

Děkuji za každou odpověd na jakoukoliv z tichto přihlouplích otázek.
inspi1981

#2 Příspěvek od inspi1981 »

Bych chtěl vidět ten software z X6 v GT :roll:
asi to bude zajimavej bastl
LoFi

#3 Příspěvek od LoFi »

inspi1981 píše:Bych chtěl vidět ten software z X6 v GT :roll:
asi to bude zajimavej bastl
on tam přidal nějakej turbo boost či co, kterej se zapína externím tlačítkem (má dvě polohy) 50% a 100% a zvýší to výkon (Nm) a citlivost plynu.. z toho jak jsem pochopil.
atem

#4 Příspěvek od atem »

ruce pryc od takoveho auta radci....
vita11 Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 3376

#5 Příspěvek od vita11 Moderátor »

Rychle utíkej hodně daleko. Smrdí to bastlem a hlavně čórkou. Bez TP to navíc neproclíš, nepříhlásíš....
V8 power :twisted: BMW 650i LCI Spacegrau
Top down 8-) BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine :) BMW R1150R Atlantablau
Obrázek
Dyx

#6 Příspěvek od Dyx »

typuju taky ze to je na 98% kradeny
Zjisti si konsekvence... to auto ti pak muzou kdekoliv a kdykoliv zabavit.. a jeste budes mit problemy.. (technicky problemy z bastlu budou tvoje nejmensi starost)
LoFi

#7 Příspěvek od LoFi »

Prej už celní dokumenty vyřešil a je ochotný mi je předat.
M4we
Klubové ID: 3303

#8 Příspěvek od M4we »

Na tohle bych tedy neměl žaludek. To auto musí být nějaký strašný bastl. Na tvém místě bych do toho nešel ani za nic. Předpokládám, že to auto bude klidně původem z ČR 8)
Jestli je to za nějakou supr cenu, tak bych raději za ty prachy šel do jiného/staršího.
Já bych nad koupí takovýho auta ani nepřemýšlel.
E60 545i Blacksapphire
Teddy

#9 Příspěvek od Teddy »

Technickou stranku nezhodnotim.

Vzal bych ale dokumenty a cisla (tp a vin) a zajel bych to proverit na policii a ambasadu. Taky bych si zjistil jak to je s prodejem auta z gruzie. Internet + ambasada.

Osobne se mi to taky moc nezda, ale asi bude zajimava cena kdyz to resis. Psal jsi ze je to od kamarada.... neni to spis od znameho znameho?
Me kdyby prodaval auto kamarad tak jsem si jistej, ze on ma cisty svedomi.
LoFi

#10 Příspěvek od LoFi »

Teddy píše:Technickou stranku nezhodnotim.

Vzal bych ale dokumenty a cisla (tp a vin) a zajel bych to proverit na policii a ambasadu. Taky bych si zjistil jak to je s prodejem auta z gruzie. Internet + ambasada.

Osobne se mi to taky moc nezda, ale asi bude zajimava cena kdyz to resis. Psal jsi ze je to od kamarada.... neni to spis od znameho znameho?
Me kdyby prodaval auto kamarad tak jsem si jistej, ze on ma cisty svedomi.
díky za radu,

Je to můj známí, ale pořád jde o hodně peněz a nechci to nechat jen na lehkou váhu.
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#11 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Pokud nemají v Gruzii velký TP, tak všechny evropský auta zhruba od roku 2005 mají COC list, bez kterýho není možný v některejch zemích auto z dovozu ani přihlásit
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Odpovědět