Chápeš to správně.
Navíc to bylo bez keců jakej je to voser, jak tam auto chtěji mít x dnů apod.
Dohodli jsme si den a hodinu, přistavil jsem auto a odpoledne bylo hotovo.
kdyby to nedrželo, tak to sem přece ani nepíšu.
Osobně si myslim, že to musí vydržet dýl, než to rovnání hřebene. Jak jsem psal. Střeva jsou nový. Nejsou repasovaný.
Jaká je životnost těch rovnaných hřebenů?
Zkoušel už někdo najít toho výrobce celých převodovek? Ten Polák říkal, že je to někde z jablonecka.
Zdravím pánové, jsem tu nový, vlastním e60 a poslední 2 měsíce se mi ozýva divný zvuky nejspíš z řízení. Dělá to pouze když jedu a otačím volant do leva,je jedno jak moc otáčim stačí trochu a zvuk se ozve takový zzzzzzzz , již jsem udělal vyplach a vyměnil kapalinu v řízení, ale nepomohlo. Když je auto na místě a otáčim volantem tak to neni slyšet, místo toho se mi houpou otáčky. Děkuji všem za ochotu
Co se tyce hrebenu v rizeni, vzpominam si, ze ten z klimacar mi rikal, ze originalni hreben ma nejakou slabinu, kterou pri repasi odstrani, takze ten problem se jiz neobjevi. Uz si presne nepamatuju co to bylo. Nejsem zrovna technolog, ale myslim ze to bylo snad ze ten material neni kaleny nebo tak nejak...
Tak to možná není aní účel, při nějakým zkrutu ho budeš mít na dva kousky
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Odstraní tam vnitřní pnutí popouštěním pokud si pamatuju dobře. Ono to po výrobě žeber kováním na bucharu nedělá dobrotu a časem takhle deformuje. Myslím, že povrch je zakalenej aby byl otěruvzdornej.
Tomu druhýmu se obloukem vyhni... řízení jsem sice u nich neměl, ale po delším hovoru s jejich mechanikem z nich mám pocit, že o repas řízení jde jen vzdáleně.
Pokud je vyloženě KO, tak to asi neudělají... pokud je KO jen trochu, aspoň tak jsem pochopil mechanika, tak to jen doseřídí šroubem na řízení. Oni to řízení umí jen přetěsnit a utahnout šroub, nic víc... tohle žádný repas není.
A jak se řeší.když je už na straně řidiče radiální vůle,ale olej neteče.
Udělal jsem ramena a vše kolem a tohle je jediné co tam ťuká.
Podle mě tam musí výt nějaký silonový kroužek co to drží... nevím no.
Je pak jeste jedna moznost ze by to mohlo delat tycka rizeni, kde mas na konci silon nebo zceho to je. Tam muze byt material vymackany a zpusobovat tukati. Bohuzel se nam nepodarilo identifikovat odkud to jde. Takze stale jsou v roli obe varianty, bud tyc rizeni nebo hreben
Tyčka řízení je nová.. Dával jsem nové vše a na straně řidiče je vůle. Po sundání prachovky jde vidět,jak je to z hřebenu, proto se ptám,jak se řeší tohle.
To ťukání při vycentrovanym volantu mi dělali obě řízení co doma mám... po tom repasu je klid. Dělá to vůle na středu hřebenu jak je prohlej, případně může mít i horší zuby.