Jinak v inzercích je hodně 17" kol na E60 vhodných pro zimní sadu asi ideal. Větší jsou pěknější tojo, ale ty gumy 245/40 R18 sttojí na zimu už zbytečně mrdu. Mluvím samozřejmě o nonRFT.
RFT jsou pocitově jak takový plastový válce :/ Možná max. v těch 17" s profilem 50 by to šlo.
Hmmmm, že by mě v Renocaru kecali ??
Je ale pravda, že já mám zkušenost pouze z E61 LCI - tedy po faceliftu. Jestli to na starších bylo jinak, to netuším, dodnes žiju v tom, že 16" tam nelze napasovat. Pokud je to tak, pak máte pravdu.
Na E6x i E6x LCI jsou origo přední kotouče 324 mm, takže tam 16" půjdou
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Tak to je škoda, že jsem to nevěděl dřív, chtěl jsem koupit 16" i s elektronama na zimu, jelikož vyjdou o hodně levnějí než 17", ale bylo mi v autorizaku řečeno, že to nelze
Takže jsem musel na svoje 17" elektrony nasadit zimáky a teď si je . . . v soli. No nic, je to za mnou, zimní elektrony budu řešit zas na podzim.
Jasně, opticky jsou origo E60-tkový elektorny jako plechovky s poklicema. Ale na zimu bych v tom neviděl takovej problém.
Aspoň se budem těšit na letní období, néé ??
Zdar.Tak trochu navážu na téma: Mám E60 535d a zůstaly mě doma elektrony, nádherný, leštěný z bývalé E39, jsou to BBS BMW, vpředu byly pneu 235/45-18, vzadu 265/35-18, rozměry těch disků nevím, musel bych se podívat. Otázka zní- bude to pasovat??
No tak chce to vedet rozmer disku a ET,ale pokud jsi to mel na e39 tak by to melo na e60 jit dat,maji podobna ET,samozrejme za pouziti strediciho krouzku 74,1>72,6.Predni profil pneu by to chtelo 40 misto 45,ale i tak by se to melo vlest.