Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Katalyzátor E39
-
- Klubové ID: 4038
potřebuju poradit chlapi: nemůžu najít ten správný katík pro mě.
rád bych kovový kvůli delší životnosti (LPG nemám ani ho moc neplánuju)
potřebuju trubku průměr 60, případně 63 by bylo super - jednodušší na montáž.
stačí mi euro 2.
rozměr tak 300 na délku a 120 max průměr
nemůžu nic najít. nejblíže je jeden, co splnuje všechny rozměry, ale je to na euro 3 ale motor jen 1800....já bych do něj rval asi 2200, že....to asi nebude dobrý co? co by to mělo za následek?
jinak hustotu kanálů má 400cpsi....
díky moc
rád bych kovový kvůli delší životnosti (LPG nemám ani ho moc neplánuju)
potřebuju trubku průměr 60, případně 63 by bylo super - jednodušší na montáž.
stačí mi euro 2.
rozměr tak 300 na délku a 120 max průměr
nemůžu nic najít. nejblíže je jeden, co splnuje všechny rozměry, ale je to na euro 3 ale motor jen 1800....já bych do něj rval asi 2200, že....to asi nebude dobrý co? co by to mělo za následek?
jinak hustotu kanálů má 400cpsi....
díky moc
-
dneska by měly dorazit. určitě dám vědět.
jinak včera jsem dal novou váhu vzduchu od boshe. moc to nesouvisí, ale motor najednou jede uplně jinak. poloviny špatných symptomů zmizela. před tím jsem tam měl dva roky váhu od starlinu (nebyl chash). starline mi už nesmí do auta!
jinak budu tento víkend dělat tlumiče sachs, polyuretany od strongflexu na předek a pokud stihnu tak i ty katíky.
pak dám vědět
edit: OT: má někdo fintu jak uvolnit tlumiče z těhlice ve předu a zadní tlumič dole z ramena? jedná se o toura....
jinak včera jsem dal novou váhu vzduchu od boshe. moc to nesouvisí, ale motor najednou jede uplně jinak. poloviny špatných symptomů zmizela. před tím jsem tam měl dva roky váhu od starlinu (nebyl chash). starline mi už nesmí do auta!

jinak budu tento víkend dělat tlumiče sachs, polyuretany od strongflexu na předek a pokud stihnu tak i ty katíky.
pak dám vědět
edit: OT: má někdo fintu jak uvolnit tlumiče z těhlice ve předu a zadní tlumič dole z ramena? jedná se o toura....
-
takže katy nahozeny. na emisích jsem ještě nebyl ani spotřebu ještě odpozorovanou nemám. co je ale zřetelné, že výfuk už zdaleka tolik nesmrdí, čili kata asi opravdu něco dělají. také zvukový projev se trochu zmírnil, čili auto už není tak uřvané jak bylo. že by ale bylo nějak tichoučké to taky ne. příjde mi to tak akorát.
jinak katy jsem dal tyto:
http://www.sportovniautodoplnky.cz/perf ... -67-78-mm/
jsem zvědavý jestli se to nějak projeví i na spotřebě a co mi poví na emisích až zajdu.
jinak co se týče výkonu, nepozoruji žádnou změnu k horšímu. spíš se mi zdá, že motor tahá trochu líp od spodu a hlavně nemá tak výrazné výkyvy krouťáku. před tím to od spodu moc nechtělo jet a pořádně začal tahat někde od 3-3,5tis ot. ted jede slušně od spodu a kolem 3,5 tis není nárust krouťáku tak velký. jakoby to tu výkonovou křivku trochu vyhladilo.
celkově jsem zatím docela spokojený
jinak katy jsem dal tyto:
http://www.sportovniautodoplnky.cz/perf ... -67-78-mm/
jsem zvědavý jestli se to nějak projeví i na spotřebě a co mi poví na emisích až zajdu.
jinak co se týče výkonu, nepozoruji žádnou změnu k horšímu. spíš se mi zdá, že motor tahá trochu líp od spodu a hlavně nemá tak výrazné výkyvy krouťáku. před tím to od spodu moc nechtělo jet a pořádně začal tahat někde od 3-3,5tis ot. ted jede slušně od spodu a kolem 3,5 tis není nárust krouťáku tak velký. jakoby to tu výkonovou křivku trochu vyhladilo.
celkově jsem zatím docela spokojený
-
Tak konečně jsem se dokopal. Doufám že ten link bude fungovat
https://drive.google.com/file/d/0B5-xfL ... cslist_api
Takto nějak to tedy vypadá
https://drive.google.com/file/d/0B5-xfL ... cslist_api
Takto nějak to tedy vypadá