Svezl jsem se s 645i a muzu rict, ze to rizeni je jedina vec, kterou bych z novejsich modelu v E39 opravdu nutne potreboval, auto by omladlo tak o 20 let

jaraxi, toshle si ale fakt neměl napsat... fčíl už fakt ale vůbec nebudu spát...JaraX píše:tak v dodělání hydrualiky bych moc problém neviděl, hlavně pokud je kolem motoru místo na servompumpu, ty motory sou stejny, takže držák, pumpa, hadice, chladič, řízení,
To říká kdo? Pochybuju silně o tom, že by to mohlo způsobit nehodu. Nikdy nikdo ani nedokázal, že to nehodu způsobilo. Problém se zatáčením může způsobit vadný posilovač a všichni s posilovačem pořád jezdí...zvláštní že.... Fková řada umí sama zatáčet, brzdit i zrychlovat a nikomu to nevadí. Vlastně, asi to vadí lidem, kteří to v autě nemají....mi00wa píše:Kdybych náhodou se čelně srazil s protijedoucím autem nebo strhnul řízeni kam tam neměl s modrým BMW e60. tak prosím řekněte policajtům ať neřeší nehodu nebo na vině je určitě moje Active steering (funguje bez problému a je tu super věc)
Tohle je mi jasné. To s tím jeepem znám. To zneužití je jasné. Internet of things bude globální problém. Nejen auta. Vše. Někdo vám doma pustí rychlovarku když budete v práci a požár je na světě apod. Osobně se technologickým novinkám nebráním, ale všeho s mírou.JaraX píše:klidně by mohlo, nemyslím samo od sebe, ale ted si vem že máš třeba CIC s internetem a někdo přes net se ti nabourá do active steeringu, hackne ti ho a zatočí ti, tak jako nedavno amíci hackli jeepa, časem to přijde že auta budou zabíjet lidi.
aktivní řízení je dobrá věc, ale chce to mít k ní respekt.
zatáčí a brzdí už i E60, však to aktivní řízení je schopno si zatočit kola v připadě že to chce stabilizace
To říkám já, jak čtu příspěvky, že jim to zatočilo.M4we píše:To říká kdo? Pochybuju silně o tom, že by to mohlo způsobit nehodu. Nikdy nikdo ani nedokázal, že to nehodu způsobilo. Problém se zatáčením může způsobit vadný posilovač a všichni s posilovačem pořád jezdí...zvláštní že.... Fková řada umí sama zatáčet, brzdit i zrychlovat a nikomu to nevadí. Vlastně, asi to vadí lidem, kteří to v autě nemají....mi00wa píše:Kdybych náhodou se čelně srazil s protijedoucím autem nebo strhnul řízeni kam tam neměl s modrým BMW e60. tak prosím řekněte policajtům ať neřeší nehodu nebo na vině je určitě moje Active steering (funguje bez problému a je tu super věc)