Pred pul rokem se obcas zacali od zadniho leveho kola ozyvat celkem hlasite rany (jakoby kov o kov nebo o plech), zprvu jen obcas pozdeji uz stale. Zprvu jen pri pridani plynu (tahu motoru), pozdeji porad. S vyssi rychlosti byla intenzite vetsi a rychlejsi, cim pomaleji zase pomalejsi, takze v zavislosti na otoceni kol. Zprvu hlavne do pravych zatacek. Napadlo me a bylo me porazeno ze lozisko. Jizda neprijemna jelikoz kdyz jsem nekde jel se vsichni otaceli co to je..
Lozisko jsem vymenil, nalisoval nove, a pul roku jsem jezdil bez problemu, najeto cca 15000km. Ihned po vymene az do ted klid.
Nyní po pul roce opet. Zatim to zacalo stejne a dela to jen vyjmecne obcas. Zadne huceni. Stejne rany vylozene od zadniho leveho kola, rany jakoby do plechu, jakoby neco o neco mlatilo (az se zase projevy nahraju zvuk). Hlasite a intenzita v zavislosti na intenzite otaceni kol.
Nyni moje prosba o radu. Je mozne ze odeslo opet lozisko a mel jsem smulu na vadny kus (coz me prijde nepravdepodobne), nebo to ma spojitost s jinou zavadou a to treba na kardanu, hardy spojka, nebo polosa? Nechapu ale ze po vymene loziska je 15tis km klid a najednou zase, kdyz by to lozisko nebylo. V teto souvislosti prosim o radu jak a co zkontrolovat, co by to mohlo byt, a na co se pripravit, co sehnat a pripadne rada na co si dat pozor pri rozebrani atd..
Snad nekdo ma zkusenost a poradi, a ja se rad opet neco priucim.
Predem diky!