Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
F07 chassis
Ahoj, zacala mi vyskakovat hlaska " chassis"- stop carefully. udela to nahodile ale mam vysledovano ze to je v dobe kdyz se zvedaji venku teploty za beznych podminek tl nedela , tedy kolem 20st a nize. take se v nadobce pro CHF11 pění kapalina. puvodne netesnilo vicko, tak jsem koupil nove. hlavne to vyskoci prinrazantnejsi jizde treba na dalnici.. potom uz nejde prepinat podvozek a zustane v modu " normal". po vypnuti a zapnuti auta je to zase ok, nekdy hodinu, nekdy 3minuty...
Diagnostika křičí málo oleje v servu.. Dolil jsem ale trocha se vycaka ven tlakem, proto jsem měnil to víčko, údajně to ma netesnost v téhle modelech. Tedy příčina bude asi jinde . Pokud to otevru za chodu motoru tak jsou tam bublinky jak pěna ve vane. To by asi byt nemělo... Jinak řízení nemá problém, jen dynamic drive.
Co popisuješ, vypadá na vzduch v hyd. okruhu, který tam nemá co dělat díky vzduchu nabyde olej na objemu a potom ho to vyhazuje ven, většinou se tam dostává okolo gufera čerpadla, nebo ti někde vytéká olej a když je ho málo pak si čerpadlo nasaje vzduch. Když je vzduch v okruhu tak bývá i hlučné čerpadlo. (při krajních polohách ječí)
Aha, je to tohle ? http://youtu.be/_vBhkjLzhMk akorát na e65 ?
Tak SET UP Dynamic drive mam zasebou.. Nepomohlo, auto 10x tancovalo a vše Ok. nicméně jsem se do toho dneska ponořil více a projel více fór a zpracoval i informace tady a mám nějaké výsledky.
- Kapalina se neztrácí ale pění, hned po nastartování a nepřestane co je motor nahozen.
- Kolem čerpadla je vše čisté bez známky že to někde malinko utíká.
- řízení je v poho volant jde bez problemu v dorazových polohách a při otáčkách na místě kolem 2000 to hučí jak kdyby bylo v prdeli ložisko....
- chybu to hodí pouze podvozku a nahodile. Tedy asi to přisaje vzduch...
Vzal jsem inejkční stříkačku a vycucal jsem celou nádobku na servo. Vytáhl jsem něco co je spíše hnědé než zelené ( CHF11S ). Někde jsem se dočetl že by to mohl dělat i blbej olej nalitej v řízení....
Teď mi došlo že když jsem auto koupil, cca po mesici jsem si udělal čas všechno překontrolovat. bylo málo oleje v servu tak jsem tam originál trochu dolil. A tady asi začalo celé martírium...
Tedy otázka zní:
Jestli tam dal někdo předemnou něco jiného a já dolil originál, může to pěnit ??
Tedy nádobku jsem odsál celou a jednu hadici, ale předpokládám že je to málo, jak dostat celý olej ven když je tam dynamic drive...jak to vypustit a potom celé odvzdušnit? Kolik tam je celkem oleje...
Pokud by tohle neomohlo, procházel jsem to diagnostikou a ta mi dle symptomů řekla že je v prdeli čerpadlo, ale ta nepočítá s tím že tam mohl někdo nalít něco, co tam nepatří.
A poslední otázka, v nadobce je nějaký filtr, rozebrat to asi nepujde, vyměnit i celou nádobku ? ?
- Kapalina se neztrácí ale pění, hned po nastartování a nepřestane co je motor nahozen.
- Kolem čerpadla je vše čisté bez známky že to někde malinko utíká.
- řízení je v poho volant jde bez problemu v dorazových polohách a při otáčkách na místě kolem 2000 to hučí jak kdyby bylo v prdeli ložisko....
- chybu to hodí pouze podvozku a nahodile. Tedy asi to přisaje vzduch...
Vzal jsem inejkční stříkačku a vycucal jsem celou nádobku na servo. Vytáhl jsem něco co je spíše hnědé než zelené ( CHF11S ). Někde jsem se dočetl že by to mohl dělat i blbej olej nalitej v řízení....
Teď mi došlo že když jsem auto koupil, cca po mesici jsem si udělal čas všechno překontrolovat. bylo málo oleje v servu tak jsem tam originál trochu dolil. A tady asi začalo celé martírium...
Tedy otázka zní:
Jestli tam dal někdo předemnou něco jiného a já dolil originál, může to pěnit ??
Tedy nádobku jsem odsál celou a jednu hadici, ale předpokládám že je to málo, jak dostat celý olej ven když je tam dynamic drive...jak to vypustit a potom celé odvzdušnit? Kolik tam je celkem oleje...
Pokud by tohle neomohlo, procházel jsem to diagnostikou a ta mi dle symptomů řekla že je v prdeli čerpadlo, ale ta nepočítá s tím že tam mohl někdo nalít něco, co tam nepatří.
A poslední otázka, v nadobce je nějaký filtr, rozebrat to asi nepujde, vyměnit i celou nádobku ? ?