Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E61 panoramatická střecha

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Hurdy

#21 Příspěvek od Hurdy »

hmm vlastně jsem to čekal ani na zahraničních forech o tom nic nepišou.
matik

#22 Příspěvek od matik »

Předpokládám že po chvilce to opět funguje ?
Chtělo by to pořádně promazat, jelikož se ti přehřeje motorek a na ochranu aby se nespálil tak se panorama vypne a takhle to je pořád dokola :wink:
buboja

#23 Příspěvek od buboja »

ahojte mam tiez X5 no nejakym nedopatrenim sa taktiez pokazila zadna vetracka no uz je odstranena ale mam problem z otvaranim zachytavacom hmyzu fungoval pokial sa nepokazila zadna cast teraz ho nedvyha ten zachytavac .ten plast co tam chodi je na pruzinke a nieco ho ma bud potlacit alebo potiahnut ale neviem co a ako nemate s tym niekto skusenost ?
Hordas

#24 Příspěvek od Hordas »

VRsix píše:Tak mi to nedalo, dneska jsem na to skocil a zase mi strecha jezdi jak ma! Prace na cca 10 min, naradi staci platek do pilky, plochy sroubovak a klesticky. Na to ze v BMW meni kazetu za 60k je to skvely :)

Poradíte jak jste to udělal?
VRsix
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od VRsix »

Na predchozi strance jsem daval odkaz

https://www.youtube.com/watch?v=EqmmFf9gARM
KillaDog

#26 Příspěvek od KillaDog »

Ahoj.

Tak jsem před dvěma lety udělal ručně sám doma opravu, aby se zatáhlo zadní sklo. Používal jsem jenom tedy jen posuv, kdy se větší část zajížděla do střechy. Teď se podařilo otevřít větrání. Tak jsem to udělal jako na videu opět. Ale střecha se divně odsouvá a zasouvá. Seká se to. Dokonce když se má dát do roviny, tak se řední část srovná (ta nad řidičem), ale zadní se kousne a nedovře. Píská to pak jako píšťala. Když jsem to srovnal, tak se to seká a rolate se zatáhne pouze jako u ventilace. Se roztáhne jenom.

Netušíte, co s tím může být prosím. :oops:
jakubM

#27 Příspěvek od jakubM »

Ahoj všem, měl bych taky problém se střechou. U BMW X3 2006, když je otevřená "větračka", tak nejde zavřít.. vždy vyjede a zase zajede.. Tak jsem ji mechanicky zavřel podle manuálu tím imbusem (je normální, že to přední sklo je ohnuté a zadní rovné? nepoteče tam?). Ale teď řeším, jak zatáhnout tu roletu? furt jí tma mám roztaženou na větračku, elektricky to samozřejmě nejde, jinak se mi zas otevře střecha. Jde to taky nějak nouzově/manuálně?

Děkuju
Odpovědět